Xiaomi Yi Harici Dahili 2 Mikrofon için Jack Yapmak & Kısa inceleme
Reklamlar
-
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Reklamlar
-
Harici dahili diyince ne demek istedigini anlamadim.
Izleyemedim ama boyle konular gormek guzel, eyvallah.
Kullanici incelemelerine bayiliyorum.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Harici dahili diyince ne demek istedigini anlamadim.
Izleyemedim ama boyle konular gormek guzel, eyvallah.
Kullanici incelemelerine bayiliyorum.
böyle modifiye yapanlar genelde dahili mikrofonu iptal ediyor. bunda her iki mikrofonu da korudum. karakter sınırından virgülü attım, ondan anlaşılmadı galiba.
-
bana işte böyle konularla gelin.ne kadar makbule geçen bir konu tahmin edemezsin.harici mikrofon diye yanıp tutuşuyorum haftalardır.gerçi fena parçalamışsın çayomiyi lakin çok çok faydalı bir konu.teşekkürler!
-
su geçirmez kaba sığıyor mu bu haliyle?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
su geçirmez kaba sığıyor mu bu haliyle?
Sığmasına sığar fakat harici mikrofonu takamaz. Çünkü su geçirmez kabın kapatma aparatı tam da oraya denk geliyor
-
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Sığmasına sığar fakat harici mikrofonu takamaz. Çünkü su geçirmez kabın kapatma aparatı tam da oraya denk geliyor
mikrofonu takmak önemli değil, başka biri daha bu şekilde ses girişi yapmıştı, ancak kabın içine girmiyordu, o açıdan sormuştum.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
mikrofonu takmak önemli değil, başka biri daha bu şekilde ses girişi yapmıştı, ancak kabın içine girmiyordu, o açıdan sormuştum.
kaba giriyor. ilk haliyle sığmıyordu, jack'a iç taraftan, üstünde turuncu olarak gördüğünüz bir plastik pul daha kesip taktım, bu şekilde jack alçalmış oldu, sığdı.
hiç olmasa bile, yine havya ile hafifçe kabı törpülenerek sığar. çok çıkıntı yapmıyor.
-
Çok faydalı bir konu olmuş öncelikle elinize sağlık, zamanında tchibodan bir action cam almıştım, birkaç gün önce kaska sabitledim ama günlerdir bu harici mikrofon işini nasıl hallederim diye düşünüyordum. Bugün kameranın içini açtım baktım dahili mikrofonu artı ve eksi ayakla güzel bir boşlukta duruyor, elimde de bozulmuş olan eski ipod touchım vardı , ipodun kulaklık girişindeki dişi soketi söküp çıkardım içinden, lakin bir problem var bu girişlerin hangisi + hangisi - bilemiyorum deneme yanılma mı yapmalıyım ya da nasıl bulabilirim fikir verirseniz sevinirim ☺
-
MrMath adlı üyeden alıntı
Çok faydalı bir konu olmuş öncelikle elinize sağlık, zamanında tchibodan bir action cam almıştım, birkaç gün önce kaska sabitledim ama günlerdir bu harici mikrofon işini nasıl hallederim diye düşünüyordum. Bugün kameranın içini açtım baktım dahili mikrofonu artı ve eksi ayakla güzel bir boşlukta duruyor, elimde de bozulmuş olan eski ipod touchım vardı , ipodun kulaklık girişindeki dişi soketi söküp çıkardım içinden, lakin bir problem var bu girişlerin hangisi + hangisi - bilemiyorum deneme yanılma mı yapmalıyım ya da nasıl bulabilirim fikir verirseniz sevinirim ☺
kırmızı kablo artı. erkek jack'ın uç kısmına temas etmesi lazım. telefonların 3 boğumlu jack'larında farklı oluyor.
en iyisi kamera sökükken iki türlü de kayıt almak. birinde ses daha berrak olur, o şekilde montelemek. ben de öyle yaptım, çünkü montelerken kullandığım mikrofon jack'lı değil, çıplak kabloluydu.
-
çok güzel konu teşekkürler
-
güzel konu elinize sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)