bir süredir eski tarz bir jawa bobber yapmaya çalışıyorum.alttaki proje motorum(1 yıl önceki hali tabi)
[IMG][/IMG]
bir süredir eski tarz bir jawa bobber yapmaya çalışıyorum.alttaki proje motorum(1 yıl önceki hali tabi)
[IMG][/IMG]
Sizin modelle benimki ayni 1980 i var uzun zamandir çalışmıyor bende cafe racer yapiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
güzel birşeye sahip olmak istersen herşeye en baştan başlamalısın. adım adım. emek,zaman ve tabiki birazcık para gerekir. alttaki resimler bunu ifade ediyor.
Kesinlikle oyle bende suan motor blogunu indirecegim fazlalik olan parcalarin cogunu iptal ettim cok fazla degisecek temizlenecek kisim var herseyi cikarmayi planliyorum peki elektirik aksami nasil olucak veya motor eski sekilde calisir mi ? Malum motorda akü yok eski sistem platin ateşleme...
Ayrica dikkat ettigim kadarıyla motor blogunun eski canli parlak krom rengini nasil o hale getirdiniz mukemmel gorunuyor canliligi
kim derdi ki bu hale gelecek. muhteşem olmuş. 30-35 cm kadar yüksek bi gidon olsa daha iyi olabilir belki
şaseye kadar sökülüp kumlandı. motor blokları dahil. elektrik aksamı çok basit birşey. iş ona kadar gelebilmek.kumlamadan önce blok. kumlamadan sonra blok. kumlanan tüm parçalar.
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
çaylak gidonu mu kastediyorsun.
Uhhh mudur naptin sen be
Abi bu kumlama olayi ve kuru buz muhabbeti cok guzel seyler de masrafi nedir nerde bulabiliriz ben Denizli de yasiyorum biraz arastirdim ama pek bi kaynaga rastlamadim acikcasi
15 gün sonra gör
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
sizin oraları bilemem. istanbul des sanayi sitesinde mayıs makinada yaptırdım kumlamayı. 10 numara işçilikleri var. depo hariç 400 lira kumlama .
15 gün sonra tamam olacak inşallah.
Süper. Gaza geliyorum böyle projeleri görünce.
güzel bir zımpara yaptıktan sonra elektro statik boya attıra bilirsin. fazla birşey tutmaz sanırım. motor işi biraz meşakkatli birşey. rektefe yapılacaksa, piston krank şanzımana girersen en az 2000 lira uyarayım
son hali
[
Gayet guZel oluyor tebrikler
bende sadece jawamı bobber yapmak ıcın sıteye uye oldum. ogrencı oldugum ıcın butcem kısıtlı 74 model klasık jawam var suan aklıma olan seyler gidonu uzatmak gostere panelenı muayneden sonra kaldırmak camurlukları kısaltmak fırestone lastık bulmak. sizce Şase ile oynadıgımda muaynede problem cıkar mı ve ne tarz bir yol izlemeliyim bana toplam maliyeti ne olur cevaplarsanız cok sevinirim
saygılar
bitmedi mi hala?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)