bu piyasadaki 100-200 tl lik üçgen egzoslar ne ayak?
Reklamlar
-
her rengi var seside fena değil sanırım küçük bir motorda gördüm, heryerde bunlardan var, markası falanda yok
Reklamlar
-
markası var:shark performance racin benim motorumda takılı çok hoş ve tok bir sesi var
-
ercan egzos bazıları özel yapım performans filan hikayede sadece ses işte
-
snappy x adlı üyeden alıntı
markası var:shark performance racin benim motorumda takılı çok hoş ve tok bir sesi var
shark ı yabancı büyük egzos markası diye biliyorum seninkindeki sticker olmasın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
ercan egzos bazıları özel yapım performans filan hikayede sadece ses işte
tabiki performans hikaye, yeterki performans düşmesin diye uğraşıyorum bende, hangileri ercan acaba üstünde marka yazmıyor hiçbirinin
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
shark ı yabancı büyük egzos markası diye biliyorum seninkindeki sticker olmasın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
tabiki performans hikaye, yeterki performans düşmesin diye uğraşıyorum bende, hangileri ercan acaba üstünde marka yazmıyor hiçbirinin
Smokehead yaziyo bazilarinda
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
tabiki yalan
-
bende benim motora düşünüyorum öyle ucuz yollu birşey,görünüşleri fena değil benim için ses önemli değil zaten,görüntüsü yakışsın yeter.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
birkaç ere sordum sibop keser deidler ben vazgeçtim takmaktan varmıdır aslı astarı
-
Arkadaş 100-200 lira demiş... Yoshimura, Smokehead gibi markaların 100-200 liraya egzosları varsa biz de alalım :D
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Arkadaş 100-200 lira demiş... Yoshimura, Smokehead gibi markaların 100-200 liraya egzosları varsa biz de alalım :D
tigerlar 700 lira ben cbr takmıştım çok kötü değildi ama bir akrep değil tabiki
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
birkaç ere sordum sibop keser deidler ben vazgeçtim takmaktan varmıdır aslı astarı
sibop ne alaka :D subap yani şu açılık kapanan kapaklarda sıkıştırma değişiceği için sorun olabilir ama onlar pahalı şeyler değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)