Custom 100cc Regal Raptor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tebrik ederim neyden ne çıkarmışsın
-
guzzel olmus devamını beklerız
-
Ellerinize saglik gayet basarili olmus kisa surede fazla is depoyu sokup boyayip takmak zahmetli bir ismi yani daha once yapmadim birinin tarif etmesoyle yapabilirmiyim sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Birde egzoz nikelaj kapli suan sizdede ve pas kararma kaynek var nasil bir islem yapmayi dusunuyosun tekrardan nikelajmi yoksa boyayla siyahmi ?
-
md054 adlı üyeden alıntı
Ellerinize saglik gayet basarili olmus kisa surede fazla is
depoyu sokup boyayip takmak zahmetli bir ismi yani daha once yapmadim birinin tarif etmesoyle yapabilirmiyim sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Birde egzoz nikelaj kapli suan sizdede ve pas kararma kaynek var nasil bir islem yapmayi dusunuyosun tekrardan nikelajmi yoksa boyayla siyahmi ?
Ben de orda kendim soktum, ilk defa kalkistim ama elinde ekipmanin (ingiliz anahtari vs.) varsa sokebiliyorsun.
Egzozu da sargi beziyle halledecegim.
Youtube Channel:
https://youtube.com/cihankocofficial
-
Crenox adlı üyeden alıntı
Ben de orda kendim soktum, ilk defa kalkistim ama elinde ekipmanin (ingiliz anahtari vs.) varsa sokebiliyorsun.
Egzozu da sargi beziyle halledecegim.
Internetten bilac video bulabilirsem bi izleyip bende kalkisicam depoyu sokup boyama isine. Sargi bezini yaptiktan sonra foto paylasimi yaparsaniz cok sevinirim
-
-
motor küçük olduğu için egzozu ve parlak yerleri nikelaj yaparsan daha bir kendini gösterir.
ufak ama karakter sahibi bir görünüşü var. hayırlı olsun. üstüne nakit alıp da motorsuz kalmamak da ayrı bir güzel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)