Baya eğlenceli olur bunlarla dolasması
Baya eğlenceli olur bunlarla dolasması
Merhaba, motosikletleri sıfır aldık çünkü, ödemeyi taksit taksit yapacağız. 2. elde böyle bir imkanımız yoktu maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Herkese tekrar merhaba, parçalar bugün elimize geçmiş bulunmakta, montaj işlemini yarın bitiriyoruz.
Selenin kaplamasını istediğimiz tarzda diktirdik.
Daha sonra kalıba zımbaladık.
Parçalarımız geçte olsa elimize ualştı.
Sinyal
KM Göstergesi
Devir Göstergesi
Göstergeleri test ediyoruz.
Stop Lambası
Stop Lambasını test ediyoruz.
Diğer parçaları bulunduğumuz ildeki yedek parçacılardan temin ettik.
Montaj işlemini yarın bitirip, motosikletin son görünümünü yarın bu saatlerde sizin beğeninize sunacağız.
Yalnız göstergeler çok iyiymiş
Hayırlı olsun. Sonuç güzel olacak belli.
Ortaya çok güzel birşey çıkacak gibi duruyor. Devamını bekliyoruz
Göstergeler baya güzelmıs hangi siteden getirttiniz ? ve fiyatı ?
Üstteki soruların cevabına artı o hac olmamış bence hocam tabi dininiz nedir bilmiyorum saygı duyarım ama müslüman olduğunuzu varsayıyorum, chopper ve old schoolun simgesidir fakat hac gibi göründüğü de aşikar çevrenizden de tepki alabilirsiniz.. Sele harika olmuş çok beğendim ciddi bir işçilik var, o dikişli sele suyu aldığı için hızlı yıpranacaktır şimdiden yağmurda yaşta bırakmamanızı öneririm.
Hiç bu yönden düşünmemiştim, iyi ki de düşünmemişim. Altı üstü stop lambası, bu kadar anlam yüklemeye gerek yok bence. Şiddetli yağmurda motosikleti kullanma fırsatı buldum, motosiklet şu an neredeyse 250 KM'de şu an için bir sorun yaratmadı sele. Suyu emmiyor aksine yüzeyde bırakıyor, rüzgar sayesinde de dağılıyor.
O haçın dinle alakası yok. İsmi Ironcross. Türkçe karşılığı demir haç. Fransız-Alman Savaşları sırasında savaşta yararlılık gösteren ve şövalye ilan edilen askerlere dönemin Prusya kralı tarafından verilen kahramanlık nişanıdır. Tepki vermeden önce cehaleti kırmak adına araştıralım lütfen.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Forumda ki bu nefret söylemi neden kaynaklanıyor anlamış değilim, fikrimi söyledim ister takar ister takmaz, bir müslüman olarak sadece uyarımı yaptım, yanlış anlaşılabilir birşey olduğunu güzel bir dille belirttim. Tepki verdiğiniz şeyin ne olduğunu iki kere düşünün öyle konuşun lütfen düşünmeden konuşmakta pek akil bir davranış değildir.. Projenin devamını merakla bekliyorum.
1. Nefret söylemi yok. Kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin.
2. Fikir değil, haç sandınız diye uyardınız.
3. Burada da uyardım demişsiniz, az önce fikirdi diyordunuz. Müslümanlığın gereği bu değil. Bu yaptığınız amiane tabir ile osuruktan nem kapmak.
4. Ben de uygun bir dille açıklama yaptım, tıpkı sizin de savunduğunuz gibi.
5. Tepki vermedim, açıkladım. Tepki versem daha farklı bir şey okurdunuz.
Daha fazla cevap yazmayacağım bununla ilgili. Bu kadarı yeterli.
Konu dağılmasın;
Gayet güzel gidiyor. Sele kaplamasının biraz daha koyu bir kahve olması acaba o güzel yeşile daha çok yakışmaz mıydı diye düşünmeden edemiyor insan. Ellerine sağlık *Heka.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
HAZILLHAR açıklamaların gerçekten çok komik
çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayılıyorum şöyle vurdulu kırdılı kesip biçmeli şeylere inşallah bizede bir gün nasip olur )
Merhaba, motosikletin her ne kadar son hali olmasa da şu anlık sorun durum bu.
Öğrenim hayatım başladığından dolayı üniversite şehrimde olduğumdan dolayı uzun bir süre de ilerleme kaydedemiyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. Aklımda çok fazla fikir olmasına rağmen bir süreliğine askıya aldım.
Güzel olmuş güzel.
Bunun için gidip sıfır motosiklette cesaret isteyen iştir haa.
Elinize sağlık güle güle binin, şu üniversite yıllarında.
Güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık.
Yapmak isteyen arkadaşlara cesaret veriyorsunuz.Tebrikler..
Birazda eleştri yapalım oturduğumuz yerden diğer arkadaşlara farklı fikir olsun.
Makinayı secerken tel jantlı olması orj. görüntü sağlayabilir ama depo çok güzel olmuş
Kalın lastik takmaya uygun geniş catallı makina
Arka masayı ve suspansıyonu 10-15cm uzatmak
Ön catal corapları
Yan kapakları takmamak ve o bölgeyi boşaltmak
Devir saati yerine Daha küçük çapta ızgaralı far
Motor bloğu tamamen siyah boya
WoW elinize sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)