arkadaşlar malzemeler geldi. kadran, gidon saati ve arka stop. stop lambasının içinde sinyaller ve plakalık ışığı da var. dolayısıyla arkaya başka bişey monte etmeyeceğim. çamurluğu söktüm. boyaya gidecek. yine ön çamurluğu kestim boyaya vereceğim. herhalde yarın çamurluklar hazır olur.
çamurluklar yeniden kesildi ve boyandı. montaja hazır hale geldi.
arkadaşlar motoru görünüş itibari ile %90 bitirdim. biraz kablo saklama işlerim var. artı olarak egzost arıyorum şöyle biraz kısa ve klasik görünümlü. havalar biraz iyileşsin motor güçlendirme işine gireceğim nasipse...
Çamurluklar çok güzel olmuş depo ve jamtı boyıyacakmısınız?
Ne durumdayız gelişmelerden haber vede foto bekliyoruz.
Kolay gelsin takipteyiz
ekzosu değiştirip ya da kestirpi taşyünü kaplarsanız güzel olabilir,
Jantları kesinlikle siyaha boyanmalı
birde ön fara bir ızgara güzel olabilir
merhabalar,
motoru aşağı indirdim bugün motor modifiyesi için ustaya gidecek. komple 200lük yapacağız. fotoları paylaşırım.
arkadaşlar dün motoru dağıttık. alt motoru komple elden geçirip 200lüğe çıkarıyoruz. bu arada damlalı stickerlarımız da hazır. 2-3 güne motoru toplayıp projeyi sonlandırıyorum....bundan sonra sadece keyfini sürmek kalıyor....
boyayı bari kızın odada yapma...kolay gelsin...
motoru bugün çıkardık rodaja başladık. şöyle bi yokladım gps ile 120 diyiverdi u arada çevreden çok güzel tepkiler geliyor. yolda giderken arabadan sarkıp motoru izleyen mi dersiniz
tabiki daha bitmedi. aynalar değişecek. jawa aynası arıyorum. mermi tipli olanlardan ve 50-60 arası sabit hızda motorda bi kasma bi titreme oluşuyor. hızlanmada filan bi sorun yok. galiba şanzumanla alakalı. biraz binip görecez...
depo rengi olmamış gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)