Hyosung GT250R Çamurluk -Plakalık- İptali
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eline sağlık. Bence bir app plaka siparişi ver
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık. Bence bir app plaka siparişi ver
Teşekkürler. Onu yapıcam da işte mühürlü yapıyoruz diyeni var ne olursa olsun yasak diyeni var yok plakayı gezdir yanında diyeni var ben bi' çıkamadım o işin içinden.
-
2. motor olarak sehır içinde kullanmak ıcın bende gt250r almak ıstıyorum ama midemi bulandırdılar 100 kısden 80 i kol cıkartıyo falan fıstan dedı kullanan kısılere sormak ıstıyorum bılgılendırırsenız sevınırım
-
shadow_57 adlı üyeden alıntı
2. motor olarak sehır içinde kullanmak ıcın bende gt250r almak ıstıyorum ama midemi bulandırdılar 100 kısden 80 i kol cıkartıyo falan fıstan dedı kullanan kısılere sormak ıstıyorum bılgılendırırsenız sevınırım
Yamaha r25 diyoru herkes şimdi ne alemde motor? Çok deli şikayetler sorunlar mevcut ama bence tamamiyle kullanıma bağlı. Motor dediğin ucuz çin malı bile olsa ben çıkacak sorunun çok büyük bir kısmısı kullanıcı hatasına veriyorum. Ben 2015 Ocak ayında 2014 model olarak aldım 1 sene oldu ama aşırı kullanmıyorum. Whatsapp grubumuz var üstte ki resimlerden birisi buluşma sırasında çekindiğimiz. Dediğiniz gibi kullanıcı kitlesine sormanız lazım ama bilinçli kullanıcı kitlesine. Facebook grubunda her iki tarafta mevcut ama oraya yazarsan arkadaşlar çok yardımcı olurlar.
-
-
shadow_57 adlı üyeden alıntı
600rr var ise sizde gt250 bakın çok rahat edersiniz şehir içinde. Kol muhabbetleri 2008 ve öncesi kesici olmayan motorlarda yaygındı. Yeni nesil enjeksiyonlu ve kesicili makinalarda öyle bir dert kronik olarak mevcut değil.
-
bpak adlı üyeden alıntı
resimler gözükmüyor.
Şimdi kontrol ettim resimler de sorun gözükmüyor.
-
iyi ve akılcı olmuş eline sağlık,sayıglar...
-
Resimlerden anlamadım tam olarak ama, orjinal parcanın geri dönüşümünü bozduğunuz her işlem berbattır gözümde. Biseyler yapmak isteyebilirsiniz ama , istendiği zaman orjinal parcayı takabiliorsan o iş , iştir gözümde. Görüntü güzel duruyor içine sindiyse güle güle kullan
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
iyi ve akılcı olmuş eline sağlık,sayıglar...
Teşekkürler 😊
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Resimlerden anlamadım tam olarak ama, orjinal parcanın geri dönüşümünü bozduğunuz her işlem berbattır gözümde. Biseyler yapmak isteyebilirsiniz ama , istendiği zaman orjinal parcayı takabiliorsan o iş , iştir gözümde. Görüntü güzel duruyor içine sindiyse güle güle kullan
Resimlerden anlaşılmıyor o zaman ama ne/nasıl ve ya hangi açıdan resim eksik anlamadım. Orjinalliği bozmaya değmez hiç birşey bende aynı düşüncedeyim. Ne bir delik delindi ne eski çamurluk kesildi.. Herşey orjinal ne bir vida boşa çıktı ne bir vida eklendi. Sinyallerde çamurluğa yapışık değil, vidalı haldeydi onlar da da olumsuz işlem yapılmadı. Eski çamurluk olduğu şekilde sapa sağlam duruyor sonuçta birgün satılması gerekebilir ve yeni kullanıcı her parçaları üzerinde ve ya eksiksiz tam olarak teslim almayı ister. İçime sinmeseydi, istediğimi yapamasaydım doğal olarak söker eski haline getirirdim konuyuda açmaya gerek kalmazdı. 😊 Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)