Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask boyama çalışmam (resimler ile)

REKLAM ALANI

Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Yagtez kardeşim kask 10 numara olmuş. Bırak burdakilerin dediklerini yok boya demire gelince kotu oluyormus yok kılcak damar yaratıyormuş sana güzel mi güzel bas gaza git. Bu arada butce varsa 1000rr'a geç direkt boşver 125i bu kask şekil olur 1000 likte. Butce yoksa 600'lukte olur.
    İleri derecede trolcülük dersi aldın sanırım[/QUOTE]

Trol bizim işimiz. Dersin saati 50 kaat işine geliyosa.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mirzahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Borelli Ledow CXM250a
    Merhaba kask güzel görünüyor bende de ls2 kask var bende mat siyaha boyamayı düsünüyorum da yüzeye zımpara atmasak plasti-dip le kaplasak tutmazmı yada vernigin parlaklıgını kapatmazmı ?

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    elinize sağlık olabileceğinin en iyisi olmuş fakat ben beyaz kalmasını tercih ederdim trafikte görünürlük olarak inanılmaz farkediyor,kendim 30binkm lazer vertigo mat siyah kullandım,şuan xlite düz beyaz kullanıyorum ve fotolardan videolardan çekim yapıldığında kendimi izlerken bile dikkat çektiğimi fark ediyorum

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı Mirzahan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba kask güzel görünüyor bende de ls2 kask var bende mat siyaha boyamayı düsünüyorum da yüzeye zımpara atmasak plasti-dip le kaplasak tutmazmı yada vernigin parlaklıgını kapatmazmı ?
    Zımparalamana gerek yok zaten zımparalama temizleyip maskeleyip atabilirsin ne kadar çok kaç atarsan o kadar koyulaşır.Plasti-dip normal boyaya göre bayağı ince ilk 3 katı çok az şekilde at sonra hemen kapatmasını bekleme en az 4-5 kat atmalısın 10 kat dahi atabiliyorsun aklında olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler