Motosiklet garajı yaptık.
Reklamlar
-
Babanın ellerine ve yüreğine sağlık. Şanslı adamsın. Ben olsam kalıcı bir rampa yapardım,içeriye şarjlı ışıldak koyabilirsin tesisat çekmeyle uğraşmamak için. Yere tahta kaplarsan lastikleri taştan kesmiş olursun. Bu arada plastik kaplama bence sorun değil, sanki hırsız onu kırıp motosikleti demirlerin arasından çıkaracak =) çelik profillerin arasından nasıl çıkarsın 180 kg motoru? sanki bisiklet arkadaş..
Reklamlar
-
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Hep aklımda böyle fikir tahtadan iskelet yapmayı dusunuyorum ama apartman şartları izin vermiyor
-
-
Çok güzel olmuş emeğe saygı
-
Ekstra olarak dış duvarları yapay çim benzeri bir malzeme ile kaplanabilir ilerde. Sanki bahçeyle, otlarla vs. birmiş izlenimi verir hoş durur. Hem de kamuflaj
-
F54 adlı üyeden alıntı
herşeyi bi kenara bırak
yat kalka baba na dua et bilki seni çok seviyor sakın onu üzme çünkü bu hava da çok az insan sevdiği biri için birşeyler yapar
gerisi teferruat....
baba na saygılar eline sağlık
Babama ne kadar dua etsem az, hayattaki en büyük hazinem babamdır, güzel sözleriniz için teşekkür ederim
Lucas adlı üyeden alıntı
Her zaman apartmanın çöplüğe dönmüş arka bahçesine yapmak isteyip, "yapınca bahçe kıymete biner" diyerek vazgeçtiğim projeme güzel bir örnek olmuş.
Güle güle kullanın.
Ayrıca babanıza selamlar, kıymetini bilin
Apartmanda zor iş, dediğiniz gibi en işe yaramaz şey bile kullanıldığında apartman ahalisinin gözüne batar. Umarım değere binmeden siz de bir tane garaj sahibi olursunuz
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş elinize sağlık hocam.
Ayrıca bir tık daha geniş olabilirmiş gibi geldi bana.
Teşekkür ederim, evet biraz daha geniş olması iyi olabilirdi, yine de rahatça girilip çıkılıyor, hatta motorun yağını oranın içinde değiştirebiliyorum
Serk21 adlı üyeden alıntı
Babanın ellerine ve yüreğine sağlık. Şanslı adamsın. Ben olsam kalıcı bir rampa yapardım,içeriye şarjlı ışıldak koyabilirsin tesisat çekmeyle uğraşmamak için. Yere tahta kaplarsan lastikleri taştan kesmiş olursun. Bu arada plastik kaplama bence sorun değil, sanki hırsız onu kırıp motosikleti demirlerin arasından çıkaracak =) çelik profillerin arasından nasıl çıkarsın 180 kg motoru? sanki bisiklet arkadaş..
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim
Kalıcı rampa yapma şansım yok, çünkü rampa araba park edilen yere doğru uzanıyor. Araba koymakta sorun çıkarabilir, o yüzden mecburen portatif rampa kullanıyorum. Rampalar garajın girişindeki sarı demirdeki deliklere sabitleniyor. İçeriye şarjlı ışıldak iyi fikirmiş, fenerden daha kullanışlı
shooter1 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Hep aklımda böyle fikir tahtadan iskelet yapmayı dusunuyorum ama apartman şartları izin vermiyor
Teşekkürler
mhmtesk adlı üyeden alıntı
güzel olmuş.
Teşekkürler
kyagmur adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş emeğe saygı
Teşekkürler
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Ekstra olarak dış duvarları yapay çim benzeri bir malzeme ile kaplanabilir ilerde. Sanki bahçeyle, otlarla vs. birmiş izlenimi verir hoş durur. Hem de kamuflaj
Hocam dış taraf zaten ahşap desenli, bide çim eklemeyelim
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
harika olmuş,profillerin arasına 60x120 ebatta tanesi 3tl satılan ısı yalıtım köpüğünden alıp silikon ile içerden yapıştırsan tamamdır.
-
güzel olmuş, elinize sağlık.
benim de hep düşündüğüm ama kiracı olduğum için yapamadığım bi proje
-
Motorunu seven hemen belli oluyor. Ne güzel bir garaj yapmış. Yapanın da ellerine sağlık. Daha iyisi olabilirmiydi, tabi olabilirdi ancak maliyeti çok daha fazla olurdu. Önemli olan senin içine sindi ise gerisi hiç önemli değil.
Hep böyle bir şey yapmak istemiştim. Ancak 8 daireli apartmanda oturuyorum. Apartmanda oturmak ayrı bir sanat. Tüm komşular sizin gibi hassas, düşünceli veya duyarlı olmuyorlar. Apartmanın yanında açık garajımız var. Girişi kapılı. İzmir sıcağında araçlarımız güneşin altında kalıyor diye üstünü kapatmak istedim. Tüm masrafı da ben karşılayacağım. Yani benim yaptığım işten diğer komşular da yararlanacaklar ve ceplerinden hiç bir para çıkmayacak. Hemen iki kişi muhalefet etti. Vazgeçtim.
Garaj ile yol arasında biraz seviye farkı var, yağmur yağdığında garaja su doluyordu, oraya bir tümsek yaptırdım. Gayet güzel olmuştu, garaja da su girmiyordu. Komşunun birisi girip çıkarken benim arabam altını vuracak, ne gerek var buna, kendi kafana göre iş yapıyorsun diyince ben de kızıp kaldırttım. 1 ay sonra aşırı yağmurda garaja su doldu ve bu arkadaşın arabasıda suyun içersinde kaldı. 10.000 tl masrafı oldu. Tabi ucu kendine dokununca kıyameti kopardı. Ben de kaldırttığın set olsaydı böyle olmazdı dedim. Şimdi kendisi set yapalım diye kıçını yırtıyor, ben de izin vermiyorum. Yani apartmanda oturmak gerçekten zor. İnşallah ileride müstakil bir eve geçebilirim de böyle duyarsız insanlardan kurtulurum.
-
bende kendi garajimi kendim yaptim... resim bulabilirsem atarim
-
Hazır yer müsaitken nokta atışı olur.
Bekaret kemeri gibi değil mi
-
merianne adlı üyeden alıntı
harika olmuş,profillerin arasına 60x120 ebatta tanesi 3tl satılan ısı yalıtım köpüğünden alıp silikon ile içerden yapıştırsan tamamdır.
Güzel bir fikir aslında, bunu değerlendireceğim, teşekkürler
metinkilic adlı üyeden alıntı
Motorunu seven hemen belli oluyor. Ne güzel bir garaj yapmış. Yapanın da ellerine sağlık. Daha iyisi olabilirmiydi, tabi olabilirdi ancak maliyeti çok daha fazla olurdu. Önemli olan senin içine sindi ise gerisi hiç önemli değil.
Hep böyle bir şey yapmak istemiştim. Ancak 8 daireli apartmanda oturuyorum. Apartmanda oturmak ayrı bir sanat. Tüm komşular sizin gibi hassas, düşünceli veya duyarlı olmuyorlar. Apartmanın yanında açık garajımız var. Girişi kapılı. İzmir sıcağında araçlarımız güneşin altında kalıyor diye üstünü kapatmak istedim. Tüm masrafı da ben karşılayacağım. Yani benim yaptığım işten diğer komşular da yararlanacaklar ve ceplerinden hiç bir para çıkmayacak. Hemen iki kişi muhalefet etti. Vazgeçtim.
Garaj ile yol arasında biraz seviye farkı var, yağmur yağdığında garaja su doluyordu, oraya bir tümsek yaptırdım. Gayet güzel olmuştu, garaja da su girmiyordu. Komşunun birisi girip çıkarken benim arabam altını vuracak, ne gerek var buna, kendi kafana göre iş yapıyorsun diyince ben de kızıp kaldırttım. 1 ay sonra aşırı yağmurda garaja su doldu ve bu arkadaşın arabasıda suyun içersinde kaldı. 10.000 tl masrafı oldu. Tabi ucu kendine dokununca kıyameti kopardı. Ben de kaldırttığın set olsaydı böyle olmazdı dedim. Şimdi kendisi set yapalım diye kıçını yırtıyor, ben de izin vermiyorum. Yani apartmanda oturmak gerçekten zor. İnşallah ileride müstakil bir eve geçebilirim de böyle duyarsız insanlardan kurtulurum.
Apartmanda oturmak dediğiniz gibi çok zor bir iş, yaptığınız herşey ucu dokunmasa bile ötekinin gözüne batıyor. Kimisi sadece muhalefet olmak için karşı çıkıyor, kimisi ise iş/aile/günlük hayatının üzerinde yarattığı baskıyı, başkalarına muhalefet olarak etkili bir birey olduğunu hissetmeye çalışıyor. Umarım siz de ilerde dilediğiniz gibi bir yaşam alanına ya da duyarlı komşulara sahip olursunuz.
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Hakkaten bu nedir ya, betona çakacaksın bunu kilitleyip gideceksin
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
Proje mükemmel olmuş yavaş yavaş eksikler de giderilir Güle güle kullan kardeşim benimde aklımda böyle bir şey var
-
Elinize sağlık gayet güzel olmuş. On numara beş yıldız.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
-
-
Almanya'da da hırsızlık oluyor mu yoksa siz motosikleti dış etkenlerden korumak için mi yaptınız ? Ben bu yaz München'deydim ve sonrasında Summer Breeze Festival için Ellwangen ve Dinkelsbühl'e gittim. Ne kadar motosiklet gördüysem hepsi kilitsiz bir şekilde sokakta duruyordu. Gidonu bile kilitlemiyorlardı : ) Gerçi München'de inanılmaz bir bisiklet trafiği hakimdi motosiklete kıyasla.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Almanya'da da hırsızlık oluyor mu yoksa siz motosikleti dış etkenlerden korumak için mi yaptınız ? Ben bu yaz München'deydim ve sonrasında Summer Breeze Festival için Ellwangen ve Dinkelsbühl'e gittim. Ne kadar motosiklet gördüysem hepsi kilitsiz bir şekilde sokakta duruyordu. Gidonu bile kilitlemiyorlardı : ) Gerçi München'de inanılmaz bir bisiklet trafiği hakimdi motosiklete kıyasla.
gözlemleriniz dogru burda hizsizlik yok denilecek kadar az, buna ragmen motorumun kaskosu var.
ben garaji tamamen yagmurdan camurdan korunmasi icin yaptim... ama tahta olmasi sizi yaniltmasin garaj baya saglam. ilk mühendislik deneyimimi bu garaj üzerinde yaptim ve gayyet basarili oldu. bi ara detayli foto atarim
-
Gerçekten çok güzel olmuş babanızın ellerine sağlık
-
Güzel olmuş elinize sağlık. Ama apartmanın görüntüsünün içine etmişsiniz. Bizim burda belediye saniyesinde yıkar, belediyeye kalmaz apartman sakinleri yaptırmazlar zaten. Sizin komşular ve belediye kuzu gibiymiş.
-
Hocam güzel ama tasarımı elden geçirmek gerek. Buda babaniza değil size bi görev olabilir, sarmaşık bitkisi var adını net bilemiyorum bizim bahçede var. Bahçe demirlerini sardık demir gözukmuyor. Sizde bu bitkiden dikin 20 adet falan. 6-7 ay içinde tentenin her yerini kaplar ve şekilde verebilirsiniz. Yani garaj bahçeye uyumlu ve kapali olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)