O bir BB o bir Scrambler :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yazın almayı düşünüyordum bu konuyu görmem çok iyi oldu. Hocam jant, lastik, oturma koltuğu vs. ne kadar tuttu ?
-
06 Haziran 2016, 11:39
Elinize sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullanın,
Benim de böyle bir motosiklet yapma hayalim var ama sorum bajaj ve boxer'la ilgili, motorun kalitesinden memnun musunuz?
Malzeme kalitesi, ön disk fren vb. olmasından dolayı ben yamaha ybr 125 alıp böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, sizce ybr de benzer bir hale getirilebilir mi, fiyat farkı değer mi? ne tavsiye edersiniz?
-
08 Haziran 2016, 13:28
Eline koluna sağlık güzel olmuş ....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
08 Haziran 2016, 14:37
Maşaallah , tatilde olduğum dönemde açılmış yeni görüyorum , müthiş
-
09 Haziran 2016, 10:56
Moderatör
3arrow adlı üyeden alıntı
Yazın almayı düşünüyordum bu konuyu görmem çok iyi oldu. Hocam jant, lastik, oturma koltuğu vs. ne kadar tuttu ?
Jantlar kendi jantı.
Lastikler 300 TL
Koltuk 60 TL.
Ortalama masrafım 600-700 TL civarı sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Moto_P adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullanın,
Benim de böyle bir motosiklet yapma hayalim var ama sorum bajaj ve boxer'la ilgili, motorun kalitesinden memnun musunuz?
Malzeme kalitesi, ön disk fren vb. olmasından dolayı ben yamaha ybr 125 alıp böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, sizce ybr de benzer bir hale getirilebilir mi, fiyat farkı değer mi? ne tavsiye edersiniz?
Seçim senin. YBR'den de güzel şeyler çıkaranlar var. Ama ilk olarak Boxer alıp yapmak daha mantıklı, sonrasında zaten 500 cc iki silindirli bir motor arayışına girip, yine kendin dizay ettiğin, sana özel bir motor yapma hayalleri kuracaksın
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Eline koluna sağlık güzel olmuş ....
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Maşaallah , tatilde olduğum dönemde açılmış yeni görüyorum , müthiş
Bir daha sen tatildeyken birşey paylaşmayacağım.
Ben de diyorum niye bu beğenmedi bugüne kadar, ne hata ettim, niye niyeeee ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
10 Temmuz 2016, 17:49
Hocam arka çanta takıyor musun motoruna takıyorsan nasıl duruyor ki ?
-
15 Temmuz 2016, 20:34
elinize saglık cc olarak daha yüksek bi modele yapılırsa daha hoş olur bence*****ambler hastası olarak bütün fiyatlar ne tuttu acaba toplam
-
29 Temmuz 2016, 06:17
Hocam tekrardan merhabalar
Size 2-3 sorum olacak ama umarım yardımcı olursunuz
1- farı nereden aldınız acaba internetten bakıyorum sürekli bu cg yuvarlak farlarından mı başka birşey mi acaba birde gidonu sökmek için hangi alet edevat lazım
2- depoyu sökerken nelere dikkat etmeliyim
Bugün yarın derken bende başlıyorum yavaştan umarım iyi bişey çıkar
Lastik olarak sava mc32
Gidon olarak crf gidonu
Seleyi de kısalttırıp koyu kahverengi
Farı küçültme
Belki de gösterge değişimi
Umarım becerebilirim
Tekrardan elinize sağlık
-
27 Ağustos 2016, 14:35
Her şey güzel ama o farın küçük olması ve göstergenin 2 li gösterge yerine kalavi büyük bir gösterge daha hoş olurdu far küçük klamış gösterge dersen alakaya maydonoz kontak gidon resmen ben cıbıldak kaldım diye bağırıyor farı göstergeyi güzel bir konbine olsaymış çok daha güzel olurmuş + ön lastik çamurluk şart normalde yetmezken hiç olmaması daha beter hem motor kısmı yamur çamur üst baş beter olur kuru hava motorumu yaptınız güzel bir çamurlukta yaptınızmı çiçek şahsi fikrim
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Elinize sağlık, harika olmuş
-
Güzel olmuş Bir adet ucuz tavsiye mat renk yuvarlak ayna daha güzel olur, bence bi dene
-
Moderatör
Konuyu hortlatayım.
Tanıdık oto boyacı yoksa bu sefer de arabaya girişiyorum yakında.
Varmı zımpara için yardıma gelicek olan ?
-
Elinize sağlık güzel olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)