Motosikletleri kötürüm bırakanlara ibret olsun
Çiçek gibi olmuş. Eline, koluna sağlık.
Motosikletleri kötürüm bırakanlara ibret olsun
Çiçek gibi olmuş. Eline, koluna sağlık.
Herkese iyi dilekleri ve önerileri için teşekkürler.
Gösterge ve far aslında tam benim istediğim gibi oldu.
Motorun önden ve yandan görünüşü kafamdaki resimle aynı şekle geldi.
Sadece arka kısmı ile biraz daha oynama yapmam gerek. Belki arka çamurluğu söküp farklı bir çamurluk takarak değişiklik yapabilirim.
Dediğim gibi, arkaya değişik bir çanta takmayı düşünüyorum. Bakalım ileride neler yapabiliriz deneyip göreceğiz.
Herhangi bir şey yaptığımda tekrar burada paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
Şu soruya cevap vereyim bir de;
Lastik seçiminize göre maliyeti düşürmek yada arttırmak elinizde.
Diğeleri hep ıvır zıvır şeyler.
Ortalama 500-600 lira gibi bir rakamla istediğiniz değişikliği yapmak mümkün.
Fren konusuna gelirsek, Bajaj Boxer kullanıcı başlığına girip okumanızı tavsiye ederim.
Genel kanı çoğu kullanıcıya göre yeterli düzeyde.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam bende çok beğendim ayrıca bende de bajaj boxer var ben birşeyi merak ediyorum gidon naked gidonu zannedersem gidonun ortasına da şu demir şey takılıyor(ismini unuttum) bu gidon kaç mm yani bizim boxerlerın gidonu birde aldığınız yerin linki vs varsa iyi olur
Son birşey daja lastiğe baktım da ucuz bi lastik tip olarak iyi ama yolda nasıl orjinal lastiklerle bugün 3kere kaydım (mazgal,şerit çizgisi vs) birde ön arka aynı lastik sanırım boyur olarak bi sıkıntı çıkarmasın
Elinize sağlık
Arkaya taktığınız lastiği ön janta nasıl uydurdunuz? Oldukça başarılı görünüyor. Elinize sağlık.
Gidonu İstanbul Bahçelievler'de bir motosiklet mağazasından almıştım. Cross gidon olarak geçiyor.
Lastikler şehiriçi kullanımda şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar. Ön gidon biraz daha ağırlaşıyor haliyle, ama ben sinyal ve farı tutan demirleri çıkardığım için şu an oldukça hafifledi gidon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Taktık oldu, herhangi bir işlem yapmadık
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Bende senin Kocaayağı merakla bekliyorum hala.
Ama army yapma cidden, herkes army yapıyor zaten, değişik bişi olsun bu sefer
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
Çok fazla detay kalmadı, arka tarafta biraz değişiklik yapacağız fırsat buldukça. Belki de yapmam, psikolojime bağlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Yapalım yeterki sen iste
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Gidon aynası takmayı düşünüyorum. Aliexpress limitimi doldurdum iki aydır Bütçe ayırabilecek duruma gelince onu da halledicez inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
Teşekkür ederim, eminim sen çok daha iyisini yapacaksın
Sele konusuna gelirsek, seleyi kısaltamam, hatun kişisi boşar beni o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Ekrem abi ne umdu bilemeyeceğim ama, düşük bütçe ve az masrafla şekilden şekile girebilecek en ideal motor Boxer. Sanırım biz bu ülkenin motosiklet kullanıcısı vatandaşları olarak, yurtdışındaki insanlara yıllarca o kadar imrendik ki, artık harekete geçme zamanı dedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Bu kadarını yaptık, gerisi Allah kerim artık Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
YBR videosunu izlemedim, çünki biliyorum o YBR'yi
O adamlar iyi iş çıkarıyorlar, sürekli takip ediyorum, profesyonel amcalar. Ben nacizane amatörce bu kadar yapabildim. Boya için daha güzel planlarım vardı ama, vakit olunca nakit olmuyor, vakit olunca nakit olmuyor bu memlekette
İnşallah diğer yapmaya niyetli arkadaşlar daha güzellerini çıkarır ortaya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Satılık değil, bakılık
Ama Yalova'ya yolunuz düşerse ücretsiz kiralayabiliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Teşekkür ederim, daha güzelini siz yapar, sahip olursunuz umarım
Çok güzel ve havalı olmuş elleriniz dert görmesin.
Lastikleri merak ettim, markası ve modeli nedir?
Bende bu lastiklerden taktırmayı düşünüyorum, asfaltta gidona çok titreşim veriyor mu?
Teşekkür ederim.
Konunun içinde "Boya işlemi bitti, bu arada arka lastiği değiştirdik. (Kenda K270P - 4.60/17 ) Ön maşa ölçülerini alıp aynı lastiğin uyacağını garantiledikten sonra bir adet daha aynı lastikten sipariş verdik." yazarak belirtmiştim zaten. Ayrıca yol performansını da yazdım, onu da bir zahmet okursunuz
Eyyyy sayın moderatörümüz elinize sağlık çok tatlı yapmışsınız motoru.
Şimdi bu aralar bendede kaşıntı başladı yalnız ben motor bulamıyorum onu nasıl yapcaz
3 model arasındayım fakat motor bulamıyorum ki :(
1 - bmw r800 rt (çok fazla fiyat istiyorlar sahibindende mevcut ilanlar )
2- honda cb 750 - cb 500 ( motor yok piyasada )
3 - honda vf 750 f ( Bunu yapabilirsem çok efsane şeyler ortaya çıkıyor )
Çok güzel olmuş tebrikler, aman nazar değmesin
ikimizi taşıyacak şekilde düzenleseydin güle güle kullanalım..
bayılıyorum 'kendin yap' temalı her seye. harika bir sonuc cıkartmıssınız, esinlendim ama motorum yok ehe
elinize sağlık çok beğendim. Kullanmayı düşünüyorsanız öne çok ince de olsa bir çamurluk şart.
Bitti mi şimdi... :(
Çok seviyorum böyle paylaşımları, devamınıda beklerim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şansıma havalar mevsim normallerinin üzerinde
Yağmur çamur için bir çare düşünüyorum ama yumurta henüz kapıya dayanmadığı için acele de etmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Senin motoru getir baştan başlayalım
Güzel olmuş eline sağlık. Bence arkaya çanta takma, kuyruk demirini de sök.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)