Gaz maskesinden headlight yapımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gerçekten güzel olacağını düşünüyorum. çok güzel düşünmüşün
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
bi problem var benim motorun farında bütün kablolar. dolayısıyla ya bununda için kablo doldurucam,yada kablo bağlarıyla görünmeyecek şekilde zulalayacağım parçalar 3-5 güne elimde olur sık sık resim paylaşacağım takılışında herşeyinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
takmayı düşündüğüm dragbar bu. dediğim gibi herşey motosikletin bütün işlemleri şu gaz maskesine farı yapabilmemle veya yapamamla ilgili
-
Oyuncakçılarda da bi takım maskeler görüyorum marvel karakterleri star wars kaptan amerika falan benimde hep aklıma geliyor. Onlarada bakabilirsiniz ama hep bi karakter oluyor tabi. Gaz maskesi de güzel bi fikir zaten. Far olarak içine ne koyucaksınız? Eğer (cree u7) o gözlere sığarsa güzel olabilir. U7 modeli değişik renklerde angel eye denilen şekilde. Araştırıp beğenirseniz aliexpresste uygun fiyata var.
-
motorun görünümü aşağı yukarı buna benzeyecek. amortisör kısalığı rengi vs. tabi daha tatlı ve özel olacak. dediğiniz u7 ye simdi bakıyorum far olarak hiç düşünmedim illaki bişey uydurulur kesip biçilerekten diye parça elime ulaştığında metraj olarak kaç cm e tekabul ettiğini yazarım ona göre el birliğiyle far buluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
u7 uyabilir göz kararı baktım. ama tam yuvarlağı cıkmaz gibi cunkü maskenin göz bölgesi tam yuvarlak değil. gelen malzemenin niteliğine göre kesebilirsem yuvarlak yapabilirim o zaman u7 her türlü uyar.
-
Güncelleme durumu nasıl oldu? Far tasarımını merak ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)