Msx125 için internetten kitler satılıyodu fakat vultureye uzatma kiti varmı hiç bie fikrim yok parça satış sitelerinden bi arastırmanız lazım
Neden "acil"? Motoru "acilen" uzatma ihtiyacı neden doğmuş olabilir?
çünkü eğer uzatabilirsem orta amortisör kullanıcam uzatamazsam güzel kardeşim orta amortisörü iptal edip arka artci yerini doğrama yapacağım amaç bu
Neden diye sormuyorum, neden ACİL diye soruyorum.
ÇÜNKÜ CUSTOM YAPACAĞIM VE BU KONUNUN OLUP OLMAYACAĞINI BİLİRSEM EN ACİLİNDEN ONA GÖRE BAŞLAYACAĞIM.
Arkadaş elinde spiral makinası ile bekliyor, gelen cevaplara göre kesecek :D
DOĞRU TESPİT. AYNEN ÖYLE
Bir forumdas da ayni islemi yapmisti cok zahmetli ve maliyetli oldugu izlenimini edindim. Gt650 icin yapilan bu islemde baska bir motosikletin arka Masasi kullanilmisti. Siz de baska markalardan arastirma yapabilirsiniz.
Neden şasi uzatılmak istenir ?
2 kişilik makineye 4 kişi binmek için mi ?
Yada arka teker neden dışlanıp kendi yerinden ötelenmek istenir ?
Sevilmediği için mi ?
Neyse anlamam bu işlerden kolay gelsin..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
uzatabilirsin git bi demirciye kaç cm uzamasını istiyorsan söyle ver abiye eğer eli boşsa maks
1-2 saate sana teslim edersonra boyadınmı yeni kaynaklı yerleri tamamdır
Saçma sapan yorumlar yapan arkadaslar sizene adam motorunu acilen kişiselleştirmek şstemiş sizde biliyosanız yorum yapın bilmiyosanız kendi kendinize söylenin girip moral bozmanın şevk kırmanın bi anlamı yok sizin motorunuza yapmıyor sonuç itibari ile saygılar
Forum Kuralları
1.2.33. Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. "ACİL ACİL ACİL" ya da "LÜTFEN YARDIM" konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
millet aptal aptal yorumlara devam etsin sen bana kulak ver pazartesi aksam bi demirdogramaciya git anlat büyük ihtimal 2 3 çeşit arka maşa uydurabilirsin uymassa bilr verirsin 200demir maşa kaynattirirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)