Asya Hero 125cc modifiye Gösterge montajı.Yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
29 Ağustos 2015, 00:29
Mrblar arkadaşlar CG 125 modeline diye satılan fotoğrafını atıyorum
http://img502.yukle.tc/image.php?id=20923468-800x600.JPG
Göstergeyi aldım motoruma menim montaj yapmak istiyorum.herseyşine çözüm buldum.tek sıkıntım devir saati elektronik benim orjinalinde ise telli nasıl yapabilirm devir saatinin aktif edebilrim sabitleme işi tamam elektronik bilgisi olan arkdaşlar bağlatılarına yardım ederse sevinirim fotolarını paylaşacağım
Reklamlar
-
29 Ağustos 2015, 01:49
devir saatinde 3 adet kablo olmalı,
SİYAH,,,/,,YEŞİL,,,//,,,SARI/SİYAH,
siyah olanı KONTAKTAN ÇIKAN SİYAH KABLOYA ekle,
yeşil olanı HER HANGİ BİR YEŞİL KABLOYA ekle,
sarı siyah olanıda BUJİYE GİDEN KABLONUN DİBİNDEKİ ateşleme bobinine giren sokete ekle,,,
İşte sana devir saati,,,
marşa bas çalışsın,,,
https://www.youtube.com/watch?v=dmyT6bQVJLs
-
29 Ağustos 2015, 01:51
Devir saati zaten elektronik bir şeydir tel ile değil. Tam olarak hatırlamıyorum ama bobinin arkasına yada önüne bağlanarak çalışır. Eğer saatin soketi aynıysa sıkıntı olmaz tak çalışır. Kolay gelsin..
-
29 Ağustos 2015, 02:51
Teşekkürler hocam öyle deneyim çalşıyorum şuan eve gittiğimde bakacağım.berksengun hocam benim devir saati elektronik değil telli aynı kilometre teli gibi motordan tel çıkıyor göstergeye devir saatine giriyor ama şuan aldıgım gösterdegede digital elektronik telli değil.onu anlatmak istedim
-
29 Ağustos 2015, 09:28
mehmet_37 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler hocam öyle deneyim çalşıyorum şuan eve gittiğimde bakacağım.berksengun hocam benim devir saati elektronik değil telli aynı kilometre teli gibi motordan tel çıkıyor göstergeye devir saatine giriyor ama şuan aldıgım gösterdegede digital elektronik telli değil.onu anlatmak istedim
Adam da sana elektronik devir saatini motora nasıl uyduracağını anlatmış.
-
31 Ağustos 2015, 11:48
Arkadaşım konuyu ve yazılanları oku öyle cevap ver hitab şeklin düzgün olsun.ustalarım birtürlü başaramadım bu devir saatinin tel tam olarak nereye bağlanıyor.yapamadım daha detaylı anlatırsanız sevinirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)