Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TotoHawk ( toto eziyetine son.., modifiye cross/enduro/sm sele pad)

REKLAM ALANI

İmal ettireli 1 hafta olacak, neden daha evvel akl edemedim diyecem ancak zaten yüksek olan sele, ancak süpermoto takımda düşmekte (çift takımım var ayıbtır sölemesi)..

Neyse efem konu esas itibarı ile , hazır satılıp hava ile doldurulan, servet değerindeki airhawk'a misilleme maksatlıdır..

TotoHawk

Malum sm/cross/enduro sele dar, sert , maksimum 40 kilometre sonra hadım edilme tehlikesi bulunan tiptedir, aşağıda örnek olması açısından sele foto (sm)

Ne edecez peki airhawk 400 küsür tl , naçizane bende o d.t yok , amale usulu giriştik.. malzeme " süpersünger " 10 tl.

Döşeme ustası döşemekte

3 taraflı ilmek ip yeri yapılıp, baş/orta ve kuyruk sonuna kadar 3 ayrı yerden ayakkabı bağı misali sabitleme ve gerdirme aşaması.

Bitmiş hali , ilk test ettiğimde eskiye nazaran, bi basmaya Romayı fethe kadar gidilir didim, tabii uzun yolda test edemedim henüz, her halükarda eskiye oranla kral koltuğu oldu.. boy yükseldiği için cross takım varmış gibi sm takımda biraz sıkıntı oluşturdu , ne titreşim ne kasis ne bozuk satıh hiçbirşey hissettirmiyor aklımı seveyim maaliyet 30 tl. yaşasın TOTOHAWK..

Estetikmi? yimişim estetiği , naturel severiz

meki 60 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Anlatis tarziniza hayran kaldim agziniza saglik :D . Cok guzel olmus bu arada (fotograflardan oyle gozukuyo en azindan ) rahatsa zaten keyfinize diyecek yok gule gule kullanin
    Carbondioxid bunu beğendi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    goruntu degil islev diyorsun yani, cok cirkin olmus, cirkin kral
    Carbondioxid ve escossie bunu beğendiler.

Bakmayın öyle haral/çuval gibi durduğuna, üstüne binince bişey görünmüyor ,zaten asl olan toto sıhhati

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Neredeyse aynısını yaptırdım, airhawk konusuna da yazdığım gibi dün de airhawk aldım. Totoda ekstra sorun yoksa gayet iş görüyor, güle güle kullanın. Benim gibi totoda olabilecek tüm hastalıklar ve sayısız ameliyat durumu varsa ya motora binilmeyecek ya da paracıklar paracıklar ne varsa deniyorum

Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neredeyse aynısını yaptırdım, airhawk konusuna da yazdığım gibi dün de airhawk aldım. Totoda ekstra sorun yoksa gayet iş görüyor, güle güle kullanın. Benim gibi totoda olabilecek tüm hastalıklar ve sayısız ameliyat durumu varsa ya motora binilmeyecek ya da paracıklar paracıklar ne varsa deniyorum
    Azdaha uzun yolda kullansa idim, totom ex olacaadı, zaten kuru bişeyim(atletik diyelim) , elbette sıhhat sıhhat, işin gırgırı birazda tebessüm ettirebildi isek ne mutlu baa.

İlçe içerinde kat ettiğim yol max 15 km, bu yüzden sökülü, ancak 50 100 km olunca 5 dakika ayırıp takılabiliniyor, test edemedim, sanırım etmeyede gerek yok notu verdim 10 numero oldu

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    fissur, fistul, hemoroid hangisi var

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Azdaha uzun yolda kullansa idim, totom ex olacaadı, zaten kuru bişeyim(atletik diyelim) , elbette sıhhat sıhhat, işin gırgırı birazda tebessüm ettirebildi isek ne mutlu baa.

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....
    Fotoda gözüken güzellik kendileri işte, sm takımlı hali

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoda gözüken kendileri işte
    pardon ya topikler karisti Kawasaki alan arkadasin konusu ile kisa devre yapti

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fissur, fistul, hemoroid hangisi var

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....
    Maalesef hepsi ve daha fazlası, kimde varsa Allah şifa versin, olmayan da konuyu açan arkadaş gibi toto sağlığının kıymetini bilsin
    www.capitalcitychoppers.org

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Maalesef hepsi ve daha fazlası, kimde varsa Allah şifa versin, olmayan da konuyu açan arkadaş gibi toto sağlığının kıymetini bilsin
    operasyon oldu mu? olmadıysa dengeli dikkatli beslenme, düzgün tuvalet alışkanlığı ile durumu idare edebilirsin, en azından ben öyle yapmaya gayret ediyorum kabız kalmaman gerekiyor, unutma asla ben 3 günü geçirmemeye gayret ediyorum, neyse konu dağılmasın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)