TotoHawk ( toto eziyetine son.., modifiye cross/enduro/sm sele pad)
Reklamlar
-
14 Haziran 2015, 21:57
İmal ettireli 1 hafta olacak, neden daha evvel akl edemedim diyecem ancak zaten yüksek olan sele, ancak süpermoto takımda düşmekte (çift takımım var ayıbtır sölemesi)..
Neyse efem konu esas itibarı ile , hazır satılıp hava ile doldurulan, servet değerindeki airhawk'a misilleme maksatlıdır..
TotoHawk
Malum sm/cross/enduro sele dar, sert , maksimum 40 kilometre sonra hadım edilme tehlikesi bulunan tiptedir, aşağıda örnek olması açısından sele foto (sm)
Ne edecez peki airhawk 400 küsür tl , naçizane bende o d.t yok , amale usulu giriştik.. malzeme " süpersünger " 10 tl.
Döşeme ustası döşemekte
3 taraflı ilmek ip yeri yapılıp, baş/orta ve kuyruk sonuna kadar 3 ayrı yerden ayakkabı bağı misali sabitleme ve gerdirme aşaması.
Bitmiş hali , ilk test ettiğimde eskiye nazaran, bi basmaya Romayı fethe kadar gidilir didim, tabii uzun yolda test edemedim henüz, her halükarda eskiye oranla kral koltuğu oldu.. boy yükseldiği için cross takım varmış gibi sm takımda biraz sıkıntı oluşturdu , ne titreşim ne kasis ne bozuk satıh hiçbirşey hissettirmiyor aklımı seveyim maaliyet 30 tl. yaşasın TOTOHAWK..
Estetikmi? yimişim estetiği , naturel severiz
Reklamlar
-
14 Haziran 2015, 22:03
Anlatis tarziniza hayran kaldim agziniza saglik :D . Cok guzel olmus bu arada (fotograflardan oyle gozukuyo en azindan ) rahatsa zaten keyfinize diyecek yok gule gule kullanin
-
14 Haziran 2015, 22:04
goruntu degil islev diyorsun yani, cok cirkin olmus, cirkin kral
-
14 Haziran 2015, 22:07
Bakmayın öyle haral/çuval gibi durduğuna, üstüne binince bişey görünmüyor ,zaten asl olan toto sıhhati
-
14 Haziran 2015, 22:09
Neredeyse aynısını yaptırdım, airhawk konusuna da yazdığım gibi dün de airhawk aldım. Totoda ekstra sorun yoksa gayet iş görüyor, güle güle kullanın. Benim gibi totoda olabilecek tüm hastalıklar ve sayısız ameliyat durumu varsa ya motora binilmeyecek ya da paracıklar paracıklar ne varsa deniyorum
-
14 Haziran 2015, 22:14
eek adlı üyeden alıntı
Neredeyse aynısını yaptırdım, airhawk konusuna da yazdığım gibi dün de airhawk aldım. Totoda ekstra sorun yoksa gayet iş görüyor, güle güle kullanın. Benim gibi totoda olabilecek tüm hastalıklar ve sayısız ameliyat durumu varsa ya motora binilmeyecek ya da paracıklar paracıklar ne varsa deniyorum
Azdaha uzun yolda kullansa idim, totom ex olacaadı, zaten kuru bişeyim(atletik diyelim) , elbette sıhhat sıhhat, işin gırgırı birazda tebessüm ettirebildi isek ne mutlu baa.
İlçe içerinde kat ettiğim yol max 15 km, bu yüzden sökülü, ancak 50 100 km olunca 5 dakika ayırıp takılabiliniyor, test edemedim, sanırım etmeyede gerek yok notu verdim 10 numero oldu
-
14 Haziran 2015, 22:17
fissur, fistul, hemoroid hangisi var
eek adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Azdaha uzun yolda kullansa idim, totom ex olacaadı, zaten kuru bişeyim(atletik diyelim) , elbette sıhhat sıhhat, işin gırgırı birazda tebessüm ettirebildi isek ne mutlu baa.
-
14 Haziran 2015, 22:19
polo34 adlı üyeden alıntı
[/COLOR]hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....
Fotoda gözüken güzellik kendileri işte, sm takımlı hali
-
14 Haziran 2015, 22:21
-
14 Haziran 2015, 22:36
polo34 adlı üyeden alıntı
fissur, fistul, hemoroid hangisi var
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
hanzo vardi senin ne oldu? apaci zx250....
Maalesef hepsi ve daha fazlası, kimde varsa Allah şifa versin, olmayan da konuyu açan arkadaş gibi toto sağlığının kıymetini bilsin
www.capitalcitychoppers.org
-
14 Haziran 2015, 23:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)