Herkesin derdi kediler benim sele'yi de ufaktan tırtıklamışlar. Döşeme yaptırmak, iyi usta bulmak zor iş, acaba Plasti-dip sıksak kalınca, 6 ay kadar dayanır mı? Sonra söker tekrar yaparız.
Herkesin derdi kediler benim sele'yi de ufaktan tırtıklamışlar. Döşeme yaptırmak, iyi usta bulmak zor iş, acaba Plasti-dip sıksak kalınca, 6 ay kadar dayanır mı? Sonra söker tekrar yaparız.
Oturdukça soyulabilir sanki , ileri geri sürekli hareket ettikçe.
Ben motoru kullanmadığım zamanlar selenin üzerine gerdirerek eski bi tshirt koyuyorum
Plasti dip işini görmez ayrıca nispeten pahalı bir uygulama 45 50 lira bir tüpü, döşemeye 50 75 100 lira arası şehrine göre değişir fiyatlar döşeme yaptırabilirsin veyahut bir tane kalınca bir kumaş alıp etrafını lastiklettirip aynı çek yatlara geçirilen yatak örtüsü gibi birşey de yaptırabilirsiniz. Kediciklere selamlar
Valla kumaşı bulsam ucuza kaplarım ama sımdı motorların kumaşı normal bı kumaş değil bi ara gidersem unkapanına ıstanbula gıdınce alıcam bı 10 metre ıstıyenlere döşücem forumdan :D yollucam kargo ile güzel iş aslında umut para var :D vurucam parayı
Sana arkadasimi onerebilirim isinde usta hem motorsiklet kullanan hemde bu isi yapan birisi istanbulda. hatta kendi 1000rr selelerini hrc style yapti oldukca super.
Plastidip soyulur. Normal döşeme yaptırın totalde daha ucuza gelir daha uzun süreli olur , bir de selenin üzerine toz karabiber serpin kediler sevmiyormuş uzak duruyorlarmış bunu da döşemeci bi tanıdık söylemişti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)