Honda CB 125E Racing Projesi Başlıyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Kolay gelsin, hayırlısı olsun diyelim
-
Alt grenaj(sakal) da tavsiye ederim. Motorun açık renkse daha bi güzel gösteriyo
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
alt grenaj(sakal) da tavsiye ederim
-Sakal kullanmayı pek düşünmüyorum dostum çok klasik koruma demirimi değiştirmeyi planıyorum ama deneyebilirim
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
-Sakal kullanmayı pek düşünmüyorum dostum çok klasik koruma demirimi değiştirmeyi planıyorum ama deneyebilirim
Esd demiri + sakal birlikte kullanıyorum tavsiye ederim Alt taraftaki boşluğu aldığını düşünüyorum.Sen bilirsin tabi yinede
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Honda cb 125e Racig projesi yerine , Cb 125e Cafe Racer projesi yap daha iyi olur bence . Sonuçta hız artırımı falan yapamazsın . Dişlilerle oynarsan düz yolda hızın 5-10 km daha artar ama tork değerinde düşer unutma . Takipteyim bende merakla bekliyorum .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Demir ile sakal birlikte kullanılmaz diye korumadan feragat etmek istemediğim için sakala yanaşmıyordum ama ikisinin montağını birlikte yapabilirsem tabi ki sakalda kullanırım.
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Demir ile sakal birlikte kullanılmaz diye korumadan feragat etmek istemediğim için sakala yanaşmıyordum ama ikisinin montağını birlikte yapabilirsem tabi ki sakalda kullanırım.
Kime sorsam olmaz demişlerdi bana da ama, imkansız değilmiş gördüm. Önce demiri takabildiğim kadar yukarı taktım(2 şekilde oluyo).Sonra sakalda demirin ayağına değecek yerleri biraz traşladım demir testeresiyle. ve mutlu son
-
Kime sorsam olmaz demişlerdi bana da ama, imkansız değilmiş gördüm. Önce demiri takabildiğim kadar yukarı taktım(2 şekilde oluyo).Sonra sakalda demirin ayağına değecek yerleri biraz traşladım demir testeresiyle. ve mutlu son
http://s26.postimg.org/4my14ucsp/20150425_185139.jpg
Hoş olmuş deneyecem
-
Hocam bende de Cb 125e var o yüzden bir iki şey söylemem gerekirse.
1- Yaptığın masrafa yazık.
2- Emeğine de yazık.
Hız yok, tork yok, görünüş desen zaten yok. Ben 1 yaşında garantili satılığa çıkardım 3700 diyorum yüzüne bakan yok.
Güzel tarafı az yakıyor ve bakımı masrafsız (yağ filtresi bile yok). Lastikleri değiştirince ideal başlangıç motoru oluyor.
Benim bir arkadaş 77 model Ford Granada aldı klasik araba diye, toplarım hafta sonları gezerim düşüncesi ile. Fakat bir Mustang değil toplasam ne olacak dedi sattı.
Benim şahsi fikrim hiç uğraşma.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Fikrinize saygım var ama ben öyle düşünmüyorum. Sizin motora bakış açınız nasıldır onu da bilmiyorum ; motosiklet sonuç olarak zevk işidir yani biryerden başka yere gitmekten daha fazlası bence. Motoruna da yaptığın ufak tefek değişiklikler özellikle el emeğinse verdiği mutluluk paha biçilemez. Kendimden yola çıkarsam motoruma bi sis lambası taktığımda bi renkli manet taktığımda vs sürmek ayrı bi güzelleşiyor. Belkide ben motoruma fazla anlam yüklüyorum bilmiyorum
2+2=4 şeklinde düşünürsek bu motorların yapılış amacı belli misyonu belli haksız değilsiniz.
-
Fikrinize saygım var ama ben öyle düşünmüyorum. Motosiklet sonuç olarak zevk işidir. Motoruna da yaptığın ufak tefek değişiklikler özellikle el emeğinse verdiği mutluluk paha biçilemez. Kendimden yola çıkarsam motoruma bi sis lambası taktığımda bi renkli manet taktığımda vs sürmek ayrı bi güzelleşiyor. Belkide ben motoruma fazla anlam yüklüyorum bilmiyorum
Tabii herkesin zevki dediğim gibi kişisel fikrimi söyledim, ben sadelikten yanayım.
Misal motorsiklet alınca egzozu ile oynamak aklıma bile gelmez.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Takipteyim aynı motor bendede var yeni resimler bekliyoruz duruma göre bende hemen başlayavağım
-
maddi sıkıntılardan dolayı biraz daha uzun sürecek gibi görünüyor parçaların hepsini birden alamıyorum yavaş yavaş tek tek alıyorum kenara koyuyorum. Aldığım parçaların fotoğraflarını yakında atacağım.
-
vay kardeşim sanat konuşturacaksın galiba çok meraklandım şimdi bizim eski emektar ne hallere bürünecek!
mutlaka ateş edecek desene, hadi bakalım bol şans
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Neticeyi görmek nasip olur umarim, hayırli olsun
-
-
05 Haziran 2015, 12:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)