Gidona Kamera İçin Tripod ( Tutucu Yapımı ve video test)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ayni aparattan bende aldim yapacagim millet givi kappa touratech diye satiyor degisik aparatlar falan aman duymasinlar yoksa kirk yillik dogalgaz boru kelepcelerini de marka diye satarlar butcesini zorlayan ve degisik aparat kullanmak isteyenler icin uygun ve ucuz bir tasarimdir.
-
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Ayni aparattan bende aldim yapacagim
millet givi kappa touratech diye satiyor degisik aparatlar falan aman duymasinlar yoksa kirk yillik dogalgaz boru kelepcelerini de marka diye satarlar
butcesini zorlayan ve degisik aparat kullanmak isteyenler icin uygun ve ucuz bir tasarimdir.
kesinlikle katılıyorum
-
Tebrikler.. Eliniz yatıyor bu işlere. Geçenlerde selfie çubuğu ile video çekmeye çalıştım. Çok zor oldu. Rüzgarda hem çubuğu hem gidonu tutup hemde doğru açıdan görüntü almak çok zor. Bir de selfie çubuğu sabitleme aparatı icad etsen hiç fena olmaz. Güle güle kullan.
-
-
-
-
Böyle aparatlar çin sitelerinde bedavadan az daha pahalı
-
Mirkuza adlı üyeden alıntı
Böyle aparatlar çin sitelerinde bedavadan az daha pahalı
Bi kaç örnek link atarmısınız ?
-
Burada amac kalite vs degildir. Amac imkani olmayanlar icin alternatif seyler uretmek yapmak gostermektir.
Bu kelepceler 1 ile 3 lira arasinda degisen fiyatlari var ve diger o uygun fiyatli denilen aparatlarla ayni isi goruyorsa demek ki kullanilabilir yapilabilir. Herkes biliyor bu kelepcenin kamera aparati olmayacagini ama imkanlar neyi gosterirse bizlerde onu yapariz.
Parasi olan.. internet kullanan.. Sanal magazalardan alisveris yapan.. buyuk sehirlerde oturan imkani olan vs bu gibi kisiler zaten gidip yerin de goruyor aliyor kullaniyor ama kucuk ilcelerde oturan.. internetten alisverip yapamayan yapmayan.. veya butcesi elvermeyen yada butcesi olupta ekonomik yasayan insanlar icin bu tip uygulamalar her zaman en degerli ve guzel ozel seylerdir.
Yani kisacasi bir laf vardir ya " boyu onemli degil islevi onemli " diye.
Kimisi sacdan aluminyumdan tahtadan hatta sert plastik bidonlardan kasalarsan yan canta veya topcase yapar.. kimisi de ugrasmaz gider kappa givi gibi marka canta alir takar kullanir.
Zaten MT kendin yapin amacida az cok bu sekildedir.
Haydi kalim saglicakla.
-
Bende sj4000 kamera var. Kameranın gidon tutacağı da var fakat aşırı derecede adi malzemeden yapılmış. Kelepçeyi sıkan vidaları sıkınca kamerayı tutan vida sıkılmıyor. Yani bir işe yaramıyor. Acaba bu kameranın tripod adaptörüne uygun vidalı olanı var mıdır? Yoksa sizin gibi ayrı olarak kaynakla mı yapabiliriz?
-
Dash_1905 adlı üyeden alıntı
Bende sj4000 kamera var. Kameranın gidon tutacağı da var fakat aşırı derecede adi malzemeden yapılmış. Kelepçeyi sıkan vidaları sıkınca kamerayı tutan vida sıkılmıyor. Yani bir işe yaramıyor. Acaba bu kameranın tripod adaptörüne uygun vidalı olanı var mıdır? Yoksa sizin gibi ayrı olarak kaynakla mı yapabiliriz?
Ben vidalısını hiç araştırmadım belki vardır ama elimdeki vidalardan baktım yuvaya uyan var onu kaynattım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Burada amac kalite vs degildir. Amac imkani olmayanlar icin alternatif seyler uretmek yapmak gostermektir.
Bu kelepceler 1 ile 3 lira arasinda degisen fiyatlari var ve diger o uygun fiyatli denilen aparatlarla ayni isi goruyorsa demek ki kullanilabilir yapilabilir. Herkes biliyor bu kelepcenin kamera aparati olmayacagini ama imkanlar neyi gosterirse bizlerde onu yapariz.
Parasi olan.. internet kullanan.. Sanal magazalardan alisveris yapan.. buyuk sehirlerde oturan imkani olan vs bu gibi kisiler zaten gidip yerin de goruyor aliyor kullaniyor ama kucuk ilcelerde oturan.. internetten alisverip yapamayan yapmayan.. veya butcesi elvermeyen yada butcesi olupta ekonomik yasayan insanlar icin bu tip uygulamalar her zaman en degerli ve guzel ozel seylerdir.
Yani kisacasi bir laf vardir ya " boyu onemli degil islevi onemli " diye.
Kimisi sacdan aluminyumdan tahtadan hatta sert plastik bidonlardan kasalarsan yan canta veya topcase yapar.. kimisi de ugrasmaz gider kappa givi gibi marka canta alir takar kullanir.
Zaten MT kendin yapin amacida az cok bu sekildedir.
Haydi kalim saglicakla.
İşte bu kadar çinden devamlı ürün alırım. ancak ali expresste bulduğum en ucuz ürün 12$ dı kaldı ki kendi yapabileceğim bişeye helekide hazır alacağımdan sağlam olacaksa ne diye para vereyim. ???
dadaş güzel açıklamışsın bana pek bişey söylemeye gerek kalmadı
-
Ayna koluna da yapılabilirdi.. Madem kaynak ve taşlama imkanı var.
Gidona sıkma vidaları ters olmuş, üstten sıkılabilse daha iyidir.
Kamerayı vidaya sıkmakla doğru açı tutmayabilir, alttan bir de geniş somunla kontra sıkılabilir.
Biraz iptidai ve kaba gördüğümü söylemek zorundayım ama kullananın/yapanın işini görüyorsa olayı çözmüş müdür?
Evet çözmüştür, no kredi kartı, no kargo ücreti.. Yes el yapımı..
-
alttan somun olayı doğru henüz takmadım. kamerayı ikinci el almıştım ancak yarın iade edeceğim aynı kameranın 97 liraya 0 ını alacağım. almak isteyen olursa gitti gidiyorda var şuan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)