Moped Mondial Hyena X Projesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Süper olmuş bende cub umu kessemmi acaba
-
-
Direksiyonu ve üst tablayı da Cg125'inkilerle değiştir daha dengeli bir motosikletin olur. Şaseyi kesmeyi yadırgadım ama muayeneden geçiremezsin o şekilde. Bide benim mesela orjinal amortisörler kırılmıştı seninkilere daha da çok yük biniyor kırılması an meselesi.
-
-
YBR125 amortisörü takabilirsin benim motorda yan sanayii ybr amortisörleri var fotoğraflarda görülen. Gerçi binmiyorum artık sigorta muayene yok bide elektrik tesisatı bozuk.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
YBR125 amortisörü takabilirsin benim motorda yan sanayii ybr amortisörleri var fotoğraflarda görülen. Gerçi binmiyorum artık sigorta muayene yok bide elektrik tesisatı bozuk.
Şöyle birşey söyleyeyim bu motoru aslında ben arazi için ayarlamak istiyorum. Ön kısmını biraz daha yükseltip dişli lastikleri takınca arazide tadından yenmez. Hem hafif hem atik hemde kontrolü kolay. Zaten muayenesi yok sigorta da yenilemedim. Dağda bayırda avda mükemmel olur diye düşünüyorum. Sizinkinin elektrik tesisatına ne oldu? Ben hiç elektrikten yana bi arıza yaşamadım. Sadece bir kere yanlış ayardan dolayı sübap kesti bir de emme manifoltunun olduğu yerde ki iki vidadan biri kırıldı içerde kaldı.
-
andacerzurum adlı üyeden alıntı
Şöyle birşey söyleyeyim bu motoru aslında ben arazi için ayarlamak istiyorum. Ön kısmını biraz daha yükseltip dişli lastikleri takınca arazide tadından yenmez. Hem hafif hem atik hemde kontrolü kolay. Zaten muayenesi yok sigorta da yenilemedim. Dağda bayırda avda mükemmel olur diye düşünüyorum. Sizinkinin elektrik tesisatına ne oldu? Ben hiç elektrikten yana bi arıza yaşamadım. Sadece bir kere yanlış ayardan dolayı sübap kesti bir de emme manifoltunun olduğu yerde ki iki vidadan biri kırıldı içerde kaldı.
Ben elektrik tesisatını cub tesisatıyla değiştirmeye kalktım motor çalıştı bikaç km gitti sonra hiç çalışmaz oldu sonra geri eski tesisatı takmaya üşendim çünkü statoru da değiştirmiştim onu da geri takacaktım. Orjinal tesisatında bi sürü kopukluk vardı lambalar yanmıyodu doğru düzgün.
Ben orjinal haliyle araziye çıktım 15-36 dişli ile.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben elektrik tesisatını cub tesisatıykla değiştirmeye kalktım motor çalıştı bikaç km gitti sonra hiç çalışmaz oldu sonra geri eski tesisatı takmaya üşendim çünkü statoru da değiştirmiştim onu da geri takacaktım. Orjinal tesisatında bi sürü kopukluk vardı lambalar yanmıyodu doğru düzgün.
https://www.youtube.com/watch?v=qdA_PUF2xuE
Ben orjinal haliyle araziye çıktım 15-36 dişli ile.
Orijinal hali de iş görüyor dediğiniz gibi fakat iki kere egzozu sağlam vurdum. O yüzden 3-4 cm daha yükselse daha rahat olur arazide. Üzerinde şu an 14-34 var benimkinin keçi gibi sadece lastikler berbat değişince mükemmel olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)