Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yan sert çant, öneri ??

REKLAM ALANI
    poyraz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Merhaba arkadaşlar bu forumdan görüp niyetine girdiğim bidondan yan çanta yapmaya karar verdim.REsimdeki gibi şuan bidonlar 2 tane. Forumda gördüğüm arkdaş kapak olacak kısmı tamamen ayırmış bidondan ancak ben bir tarafını hala bidona takılı bıraktım sadece bir tarafına menteşe ve kilit atacağım .

menteşeyi bidona nasıl tuttururum,nasıl yapıştırırım bilen arkadaşlar fikir verebilir mi ?

motorun aska kısmı bu

ben bidonları demirle falan bağlamk istemiyorum hem paradan dolayı hem de çirkin görüntü , iki bidonu birbirine bağlayıp heybe şeklinde öyle tutturmak istiyorum altta resimdeki gibi bunu nasıl yapabilirim ?

MCV bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MCV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mcx-Kuba KEE100-RKS Winner200- Hero XPULSE 200
    Güzel çalışma.Ekonomik ve pratik işleri bende çok sever ve uygularım.
    Menteşeleri perçin ile yapabilirsin.Güzel olur.Küçük civata-somunlarlada olabilir.
    Heybe sisteminide kuvvetli kemer parçaları yada güçlü bir kumaş yardımıyla yapabilirsin.
    Kumaşı yada kemerleride yine perçinlerle bidona monte edebilirsin.Ama sabit olmayan işlemlede hareket eden heybe motora değen yerlerde aşınma yapar.
    Oralara tedbir almak gerek.Kolay gelsin.Son halinin resimlerini bekleriz.
    poyraz__ bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q

poyraz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı MCV adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel çalışma.Ekonomik ve pratik işleri bende çok sever ve uygularım.
    Menteşeleri perçin ile yapabilirsin.Güzel olur.Küçük civata-somunlarlada olabilir.
    Heybe sisteminide kuvvetli kemer parçaları yada güçlü bir kumaş yardımıyla yapabilirsin.
    Kumaşı yada kemerleride yine perçinlerle bidona monte edebilirsin.Ama sabit olmayan işlemlede hareket eden heybe motora değen yerlerde aşınma yapar.
    Oralara tedbir almak gerek.Kolay gelsin.Son halinin resimlerini bekleriz.
    Bitince atıcam
    somunlu vida ile yapmaya karar verdim perçin uğraşlı geldi biraz
    Tutturma işini de eski kot pantolanlarımı kullanıp ortası biraz kalın kemersi bi yapı yanları bidonun yarıya kadar içine girebileceği cepler şeklinde yapacağım ve daha sonra bidonları birbirine bol bi şekilde zincirleyeceğim tutma yerlerinden bu zincir işi sadece park halinde iken çalınmaya karşı bidonları taşımakla ilgisi yok
    klavyem yabancı dil olduğu için yazım hatalarımın kusuruna bakmayın beyler
    Bazı kızlar ekmek gibidir "Ah şimdi bir ekmek olsa da yesem" demezsin ama her sofrada bir ekmek illa ki bulunur... PoYraz__

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)