Başlıyorum 2014 - Cafe Racer - Mondial İçerir
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kıyma güzelim motora bin işte öğrenci adamsın
-
güzel bişiler çıkacağa benziyor. eline emeğine sağlık : )) resimlerin devamını bekliyorum.
-
Bu kadar yeni motora kıyılmaz bencede bari biraz tadını çıkartsaydın
-
sonuç güzel olacak hissediyorum
-
boyayı mat yap ince kırmızı bi çizgi at deponun iki yanına akü korumasınada en kenarlardan 1 cm boşluk bırakıp kırmızı şerit ile dön , arka çamurlukta aynı kırmızı şerit, ön çamurluğu ya küçült yada hiç takma , ön amarsitöre körük , lastikleride değiştirme şansın varsa daha kalın ve endro tarzı bir lastik ile on numara görüntü elde edersin , tabi birde koltuk cafe racer gibi değil de svramble tarzı yaptırırsan daha güzel gözükür bence
-
Merhabalar kolay gelsin, bizde bir de vulture var max harici, M gidonu nerden temin edebildin merak ettik, bende aradım baya ama, asıl istediğimiz gidon geniş gidon diye tabir edilen enduro gidonları, fakat bunu da bulamadık bulduğumuz yerde 200 lira gibi bir fiyat çekti bizde ona birşeyler velhasıl kolay gelsin takip ediyoruz
-
kolay gelsin keşke biraz kullansaydın belli bir zamandan sonra ben de motosikleti dönüştürmeyi düşünüyorum
-
Gidonu nerden sipariş ettin link verir misin dostum.
-
Teşekkürler! Boya bitti, fırsat bulabilirsem montajı yapacağım. M gidonu sahibinden.com da " m gidon" yazıp aratarak bulabilirsiniz :D gidon gerçeten çok şık, kesinlikle öneririm. 28 lira + 9 lira kapıda ödeme ile aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
gidonun motora verdiği hava bambaşka, o tutuş şekli gerçekten harika.
-
05 Haziran 2015, 15:42
Takipteyim
İyi çalışmalar
-
05 Haziran 2015, 15:52
hadi bakalım kolay gelsin.
-
05 Haziran 2015, 15:58
keske devamıda olsaydı.mesela gidonun tutuş şeklını guzel oldugunu söylemıssınız merak ettık
-
05 Haziran 2015, 17:35
-
05 Haziran 2015, 18:40
Takip, insanlar kendileri yapamayacakları şeyleri söylemeye bayılırlar,o yüzden canını sıkanlar olacaktır,kafandan nasıl geçiyorsa öyle yap dostum;)
-
02 Temmuz 2015, 00:09
Motosikleti dağıttıktan sonra toplayamadın galiba 😆. Şaka bi yana devamı yokmu bekliyoruz.
-
ben burayı unuttum
daha güzel bir kaç fotoğraf daha yüklerim. bursa - ayvalık gittim, gidon çok yoruyor. şekil duruyor fakat uzun süre kullanacaksanız o yol bitmiyor diyebilirim, M gidon düşünen arkadaşlar için.
-
Moderatör
TEMBEL adlı üyeden alıntı
ben burayı unuttum
http://i.hizliresim.com/n2N9La.jpg
daha güzel bir kaç fotoğraf daha yüklerim. bursa - ayvalık gittim, gidon çok yoruyor. şekil duruyor fakat uzun süre kullanacaksanız o yol bitmiyor diyebilirim, M gidon düşünen arkadaşlar için.
Nickname ayrı bir anlam kazandı gözümde şimdi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Orjinal halinden daha iyi görünüyor.
-
biraz detaya girer misin? çünkü bende böyle bir proje yapmayı düşünüyorum. ve biraz daha fotoğraf eklersen sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)