KAWASAKİ Z 400 F CAFE RACER PROJESİ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Takipteyim. Kolay gelsin.
-
kolay gelsin diyeyim. ilk resimdeki alet çok güzel görünüyor.
-
3 yıl yattıktan sonra o motora hak ettiğini ver abi daha beklemesin
Güzel motosiklet umarım sonuç ta istediğin gibi olur.
-
İlginize Teşekkürler
fakat arka çamurluk nasıl yapacam bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
-
Takipteyim kolay gelsin güzel bir çalışma çıkacak gibi.Çamurluk için ise şöyle bir fikir geldi aklıma,çamurluğu tamamen iptal ettikten sonra şöyle bir parça uydurulabilir gibi.
Fotoğraf alıntıdır.
Saygılarımla...
-
holopter adlı üyeden alıntı
Takipteyim kolay gelsin güzel bir çalışma çıkacak gibi.Çamurluk için ise şöyle bir fikir geldi aklıma,çamurluğu tamamen iptal ettikten sonra şöyle bir parça uydurulabilir gibi.
http://i.hizliresim.com/0VaX0W.jpg
Fotoğraf alıntıdır.
Saygılarımla...
Saygılar bizden
o resimdeki çamurluktan bulabilirmiyiz
neyindir o çamurluk
-
Koltuk nasıl olacak bilmiyorum ama böyle olacaksa bu fotoğraflardaki gibi bir çamurluk yapmak zor olmayacaktır. Sıfırdan yapmak yerine çinli motosikletlerden birinin çamurluğunu alıp üzerinde değişiklik yapmak daha iyi olur bence.
-
alim68 adlı üyeden alıntı
Saygılar bizden
neyindir o çamurluk
Çamurluk bajaj pulsar 200 ns e ait.Çamurluğun içinde bağlantı sacı var bence o bağlantı sacı şekillendirilerek motora uydurulabilir gibi.
Koluna Taktığın Kask Kafanı Korumaz...
İlker ALTUNTAŞ
-
Saygılar bizden
neyindir o çamurluk
bu çamurluk bajaja pulsara ait ve sitesine bakın orjınalı bile cok cok ucuz...bu dökme grenaj yapanlar bile bu kadar uyguan satmazlar.isteyen kuralkanın sitesinde var ordan bakabılır
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Ewet bu resimler çok işime yarayacak gibi
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
bu çamurluk bajaja pulsara ait ve sitesine bakın orjınalı bile cok cok ucuz...bu dökme grenaj yapanlar bile bu kadar uyguan satmazlar.isteyen kuralkanın sitesinde var ordan bakabılır
Teşekkürler
ama özaltın beyin önerisi projeye daha uygun gibi
-
Ewet bu resimler çok işime yarayacak gibi
Teşekkürler
Ne demek ben de çok istiyorum ama yapamıyorum. Bari yardımım dokunsun.
Bu arada fiyat olarak da uygun olduğunu düşündüğüm bir link vereyim;
http://www.kalyoncumotor.com/cg-agk-...rka-arka-disli
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Evet gördüm bende başka firmada bu çamurluğu görmüştüm ama burda fiyatı gayet uygunmuş.
Ptesi olmadı sipariş vereceğim bulamazsam burada
bulsam bile aksarayda 2 katına bile olsa alacağım para 2. Planda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Çamurluğu hallettik gibi ama bu tarz stop lambasını nasıl yapacağız ebaydan istesek gümrükte takılırmı gelirmi bu konuda tecrübesi olan varmıdır.
-
Takılma falan olmaz. Forumda e-bay la ilgili konular olması lazım. İçinin rahat emesi için okuyabilir veya aşağıdaki videoyu izleyebilirsin. Yurtdışı alışverişlerinde sıkıntı yaşama ihimalin çok düşük. Satıcının puanının yüksek olmasına dikkat et yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=hS8NXBMmHS8
-
YENİ BİR ÇAMURLUK BULDUM. KT 125 MODEİNE AİT RESİMLERİNİ ATIYORUM BİŞEYLER OLACAK GİBİ ne dersiniz
DEVAMNI TEKRAR AŞAMA AŞAMA YÜKLEYECEĞİM.
SAYGILARIMLA.
-
Çamurluk güzel olacak gibi görünüyor.
Ne renk yapacaksın motosikleti?
-
ruhsatta yeşil geçiyor.Yeşil olacak ama haki yeşil düşünüyorum.
Ama nikelaj değil mat çalışacağım
-
hani bana satacaktın motoru ne oldu?
-
sana değil kimseye satamadım ismi fuat elkatip olduğunu yönetmen olduğunu bu projeden kendisinin yapacağını söyledi.Ve birdaha aramadı numarası değişmiş kapora göndermek için beni de zorladı ama ben kabul etmedim.Her konuda anlaştık tamam dedik sattık dedik arayanları onun sözüne güvenerek satmayacağımı beyan ettim ve yine bu motoru satamadım.Birazda seninle konuştuk bu motor hakkında eksikleri vardı bu şekilde de bir vatandaşa satmak içimden gelmedi.Bahsi geçen vatandaşta yurt dışı seyehatleri olduğunu ve eksiklerini yurt dışından ben tamamlarım deyince zaten içim rahattı. Ama şu saatten sonra servet verse satmam motoru. Kendim yapacağım inş. beğenirsiniz güzel bişey çıkar ortaya
Bu arada çalışmaya devam ediyorum.yeni fotolar yükleyeceğim.
-
abi motosiklet sende miydi aldınmı böyle bi makinada bana lazım 5 bine kadar bütçem olacak yaz ortası gibi motor saglam olsun yeter cafe racer çevircem zaten aklımda mz var çevirmek için ama bi böyle bi kawa düşerse hayır demem
kolay gelsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)