KAWASAKİ Z 400 F CAFE RACER PROJESİ
Reklamlar
-
Pr0gedys adlı üyeden alıntı
abi motosiklet sende miydi aldınmı böyle bi makinada bana lazım 5 bine kadar bütçem olacak yaz ortası gibi motor saglam olsun yeter cafe racer çevircem zaten aklımda mz var çevirmek için ama bi böyle bi kawa düşerse hayır demem
kolay gelsin.
3 yıldır neredesin kardaşım sen
sana satardık hiç başlamadan
ama artık dönüşü yok bitirecem projeyi
birde mz den cafe racer olmaz sanada bi makina bulaım
Reklamlar
-
Hocam haksızlık ediyorsunuz mz çok güzel cafe racer olur
-
alim68 adlı üyeden alıntı
3 yıldır neredesin kardaşım sen
sana satardık hiç başlamadan
ama artık dönüşü yok bitirecem projeyi
birde mz den cafe racer olmaz sanada bi makina bulaım
fazla bi sürüş deneyimim yok ancak su aralar kafam bmw r25-26-27lerde 1950 model civarı oldukları için oldukça yatkın ve uygun fiyata var baya bi veya biraz aranıp böyle bi 400 cc canavar bulacağım artık
başlamışken bitirmende en iyisi olur zaten abi şaheser olur resimdeki gibi olursa kolay gelsin tekrar.
-
mustbe adlı üyeden alıntı
Hocam haksızlık ediyorsunuz mz çok güzel cafe racer olur
Mz olur ama değerli bişey olması lazım . Değerli derken parasal yönden değil manevi yönden
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
fazla bi sürüş deneyimim yok
ancak su aralar kafam bmw r25-26-27lerde 1950 model civarı oldukları için oldukça yatkın ve uygun fiyata var baya bi veya biraz aranıp böyle bi 400 cc canavar bulacağım artık
başlamışken bitirmende en iyisi olur zaten abi şaheser olur resimdeki gibi olursa kolay gelsin tekrar.
Eyvallah kardeşim.
Bmw iyi seçim birde elektronik ateşlemeye çevir çok uğraşmadan süper bişi olur inş.
-
En büyük korkum parça ve usta mevzusu abi elektronik ateşleme vs. onlar elimden gelecek şeyler değil ufak tefek şeyleri yaparım ancak asıl problemler karşıma çıktıgında işten anlayan bi usta konyada umarım bulabilirim.
-
En büyük korkum parça ve usta mevzusu abi elektronik ateşleme vs. onlar elimden gelecek şeyler değil ufak tefek şeyleri yaparım ancak asıl problemler karşıma çıktıgında işten anlayan bi usta konyada umarım bulabilirim.
sen bi motor bul bide konu aç elimizdengeleni yapalım
-
Konya da bmw ustası var sen motoru al parayı bas herkes usta
-
1 aydır ses yok güncel diyelim belki konu sahibi görür.
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Hiç sormayın işler o kadar yoğunki
bir türlü el atamadım
ama yeni aldığım ön far ve stopun fotolarını atacağım yarın ilginize Teşekkürler
-
22 Aralık 2015, 21:45
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Patron sana işim düştü.
Konyada Gömlekçi varmış.
Pistonları 52mm den 57 mm e yükselteceğim
Dışı 62mm içi 57mm olacak bi araştırabilirsiniz.
-
27 Aralık 2015, 01:01
Gömlek işini kendimce çözdüm.Yeni gömlek siparişini verdim. 52 mm den 57.75mm e yükselttik. motoru cc sini yükseltmiş olduk.
-
27 Aralık 2015, 01:17
Merhaba daha önce ben de bir eski jawa pejat 1954 model toplamışlığım var gerçekten meşakkati ve zor işler birazdan yazacaklarım seni şaşırtacak ama kesinlikle gözden kaçırmaman gereken bir ayrıntı toplama işlemi civatalar üzerinde yapılan bir iş ve sen bu işlemi ikincikez yapıyorsun sıkacağın her civata da mutlaka ama mutlaka civata gevşetmez kullan sonra demedi deme şu ürün sana linkini yollayayım nasıl kullanıldığı burada yazıyor http://www.tamirsepetim.com/products...itleyici-10-ml
-
27 Aralık 2015, 13:53
Mehmet Kuytu adlı üyeden alıntı
Merhaba daha önce ben de bir eski jawa pejat 1954 model toplamışlığım var gerçekten meşakkati ve zor işler birazdan yazacaklarım seni şaşırtacak ama kesinlikle gözden kaçırmaman gereken bir ayrıntı toplama işlemi civatalar üzerinde yapılan bir iş ve sen bu işlemi ikincikez yapıyorsun sıkacağın her civata da mutlaka ama mutlaka civata gevşetmez kullan sonra demedi deme şu ürün sana linkini yollayayım nasıl kullanıldığı burada yazıyor
http://www.tamirsepetim.com/products...itleyici-10-ml
Würth marka bir ürün kullanıyorum yaklaşık 6 7 yıldır
-
31 Aralık 2015, 22:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)