Ön çamurluk uzatıcı çalışmalarım (bir çok model için)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
merhaba
çok hoş görünüyor,arka çamurluk içinde uygulamarınız var mı ?
-
Harika görünüyor elinize sağlık.
-
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Elinize sağlık ama inazumanın çamurluklarını gördüğüm an gülme tutardı daha da uzununu düşünemiyorum :D
-
-
Bu uzatmaları çamurluğa nasıl tutturuyosun? Yapışkan mı?
Benim de benzer bir sorunum var ama biraz farklı...
-
Ninja250r için arka çamurluk iç taraftaki Amortisörü çamurdan korumak için yapabilirmisiniz
-
adanalı adlı üyeden alıntı
tolga bey,bu gayretli ve başarılı çalışmalarınızı izliyor ve takdir ediyorum.
HUGGER çalışmalaraınıza ara mı verdiniz?
bu arada benim motoruma da ön çamurluk uzatmaya ihtiyacım var (XJ6 DİVERSİON).bu konuda çalışmalarınızı bekliyorum.ADANA'dan selamlar.
Abi teşekkür ederim xj6 için birşeyler yapmak gerekiyor aslında talep yoğun çünkü
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
oluroyle adlı üyeden alıntı
merhaba
çok hoş görünüyor,arka çamurluk içinde uygulamarınız var mı ?
önceki açtığımız konularda arka çamurluk çalışmalarımız ile ilgili detaylar mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
beyefendi adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık ama inazumanın çamurluklarını gördüğüm an gülme tutardı daha da uzununu düşünemiyorum :D
bende orjinalın gayet yeterli olduğunu düüşünüyorum , ancak arz talep meselesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Karalı adlı üyeden alıntı
Ninja250r için arka çamurluk iç taraftaki Amortisörü çamurdan korumak için yapabilirmisiniz
ninja için piyasada uygun ürünler mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam
-
Mardin İl Temsilcisi
X treme max için var mı ?
-
Tolga selam
İşi bayağı bir geliştirmişsin. Ellerine sağlık. Başarılar...
-
Fabrika çıkışı bir parça gibi bütünleşik ve kaliteli duruyor. Elinize sağlık. Mt 07 için de üretecek misiniz?
-
tesekkurler murat bey .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
mt icin arka camurluk uzatici uretimine 10 gun icerisinde basliyoruz on camurluk konusunu talebe gore degerlendircem
-
-
mt icin arka camurluk uzatici uretimine 10 gun icerisinde basliyoruz on camurluk konusunu talebe gore degerlendircem
-
merhaba ben ekonomi el emeğinizi yerli sermayeyi ucuz ve kalitesiz ürünlerle baltalamaya geldim.
-
hatta biraz daha zorlayip sambrel yada bidondan parca kesip yapistirabilirsiniz bedava olur yapan cok .
-
-
adam buyuk kirmizi çamaşır legenini ortadan ikiye kesmiş cg koruma demirine sağlı sollu takmış.
maksat dizleri rüzgardan korusun
yerli karenaj
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)