Ön çamurluk uzatıcı çalışmalarım (bir çok model için)
Reklamlar
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Tolga Bey ellerine sağlık yine döktürmüşsün, Yalnız resimleri koyarken benim yaptığım gibi üzerine ölçülerini de belirten bir metre yardımıyla çekersen daha güzel ve profesyonel bir anlatım olur, Bir tavsiye,
Bu arada kawasaki versys ler çoğaldı ben o forumunda takip ediyorum hatta doktor bey yeni motorunu almış hayırlı uğurlu olsun dedik kendilerine bir mesajında ön çamurluğun çok çamur sıçrattığından bahsetmiş o motor hakkında da çalışma yapılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Bu parçadan bizim hodan cbf1000 lerde yaparsan çok makbul geçer.
parça cbf 1000 e uyumlu
Reklamlar
-
TheArcheus adlı üyeden alıntı
parça cbf 1000 e uyumlu
İlginç ve fonksiyonel olabilir.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
arkadaşlar yeni eklenen ürünler 650 versys, mt-07,mt09 tracer,nt700deauville ön çamurluk uzatıcıları ve versys arka çamurluk . xj6 için henuz temin edemedik malesef :(
-
gunaydin, versys arka çamurluk 650cc 2015 kasa icin uyumlu mu? fotograf var mi?
-
2010 Versys ön çamurluk uzatmaya fiyat alabilir miyim
-
Tolga Bey sana zahmet şu CBF 1000 e uyan parçanın fotoğrafını paylaşsan da alsak artık diyorum
-
ilkeronat adlı üyeden alıntı
gunaydin, versys arka çamurluk 650cc 2015 kasa icin uyumlu mu? fotograf var mi?
uyumlu ilker bey googleden aratabilirsiniz pyramid modeli .ancak 22 kişi sıra var :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
ertano adlı üyeden alıntı
2010 Versys ön çamurluk uzatmaya fiyat alabilir miyim
hocam burdan yazıcam korkuyorum zira 6 yıl once paylaştığım yedek parcalar için hala arayanlar var nisan 2015 yılı için geçerli olmak üzere 50 tl diye belirteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Tolga Bey sana zahmet şu CBF 1000 e uyan parçanın fotoğrafını paylaşsan da alsak artık diyorum
abi o ürün icin bazı guncellemeler gerekiyor biraz daha zamanı var :(
-
2015 VFR800X Crossrunner için de var mı?
Yoksa eski VFR800X için yaptığınız olur mu?
-
merhaba cevdet bey eskisi olmuyor malesef ,ancak yeni kasa için facebook vfr 800 sayfasında bir başlık açtım oradan takip edebilirsiniz .talep durumuna göre üretimini yapıcaz gerekirse
-
2015 (yeni kasa) kawasaki versys 650 cc icin 23. siraya ekleyebilirseniz seviniriz. aslinda urunleri resimleriyle birlikte hangi marka hangi model icin neler yapilabiliyor tek tek gosterir bir facebook ya da baska site yardimi olsa super olur. iletisim bilgileri de olur irtibat icin gecmis yazilari arama yapmaya pek gerek kalmaz. calismalarinizda basarilar, kolay gelsin, hayirli isler.
-
ilkeronat adlı üyeden alıntı
2015 (yeni kasa) kawasaki versys 650 cc icin 23. siraya ekleyebilirseniz seviniriz. aslinda urunleri resimleriyle birlikte hangi marka hangi model icin neler yapilabiliyor tek tek gosterir bir facebook ya da baska site yardimi olsa super olur. iletisim bilgileri de olur irtibat icin gecmis yazilari arama yapmaya pek gerek kalmaz. calismalarinizda basarilar, kolay gelsin, hayirli isler.
ilker bey facebook https://www.facebook.com/kompozitaksesuar?ref=aymt_homepage_panel sayfamızdan tüm çalışmaları takip edebilirsiniz .
-
Bu üründen Cbr250 uyumlu var mıdır acaba?
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
malesef kerem bey :(
-
-
Fazer 8 için varmı ön çamurluk uzatması ?
-
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
TheArcheus adlı üyeden alıntı
malesef kerem bey :(
Bi ton cbr 250 var abi piyasada... Hiç mi talep yok ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bi ton cbr 250 var abi piyasada... Hiç mi talep yok ?
yok malesef sport motor kullanıcıları sevmez öyle şeyleri
-
hocam x-treme max içinde yapın ön çamurlukların öne doğru uzması lazım tüm kullanıcıların sorunu var bu konuda çok satarsınız emin olun
-
lifan discovery 150 için ön ve arka uzatıcıya ihtiyacım var. arka çamurluk dikdörtgenimsi olduğu için piyasadaki dandikler olmuyor. :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)