Selamlar, çalışmalarınızı gerçekten cok beğendim.
Yamaha xj600 diversion f içinde bekleyenlerdenim.
üstad seni nasıl buluruz
bi ziyaret edip benim makinaya çamurluk yaptırmak isterim..
saygılarımla..
çalışmalara mt07 ve xj6 ile devam edeceğiz inşallah . xj için buara farklı kanallardan sürekli talep gelmekte .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
hocam ben ankaradayım yakınlardaysanız beklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
bu aralar yeni bir ürün üzerinde çalışıyorum bmw gslerde ve bajaj pulsarda bulunan arka çamurluğu universal olarak tasarladım ,aylardır üzerinde çalışıyorum ,ve şimdi xj6 yı incelerken gördümki ürün xj6 da tam uyumlu olarak kullanuılabilir . bir kaç güne görsellerini paylaşırım
Üstat dün senin ön çamurluk uzatma aparatını cbf 1000 bölümünde yayınladım ve dün gece sizinle konuştuğumuz gibi çamurluğu çıkartıp çekomastikle yapıştırdım buyrun görseller,
Bunlarda montaj resimleri;
abi iyi günlerde kullanman dileğiyle .teşekkür ederim paylaşımlar için . bantların uzerindeki kağıtları çıkartmayı unuttunuzmu yoksa banamı öyle geldi ?
Amin inşallah Yok bantları takarken çıkardım tabi resimleri o şekilde çektim ama ilk başta tam otutturmak biraz ustalık ve iki kişi olmanız gerekiyor çünkü çift taraflı bantlar direkt grenajı tutuyor ilk otutturmada çekomastiği de bulaştırmamak lazım ama bir iki denemeden sonra oluyor, hatta grenaj biraz kanırtılırsa daha rahat oturuyor,yani takarken grenajı kanırtılıp yanlara doğru açıp uzatma aparatını da tam o esnada otutturmak lazım.
Ama kalıp tam çamurluğa göre yani alacak arkadaşların içinde hiç bir kuşku kalmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
Bu resimlerde yapıştırdıktan ve yapıştırma esnasında sağa sola bulaşan(Benim hatam ) çekomastiği temizledikten sonra çektim;.
İnşallah alacak arkadaşlara faydası olur,
hocam yamaha tracer için yapacakmısın
Sevgili Tolga, öncelikle emeğine, ellerine sağlık. Gönderdiğin çamurluk uzatma, kapıda ödeme ve kargo ücretsiz olarak geçen hafta elime geçti. Oldukça kaliteli ve sağlam duruyor. Yarın servis randevum var. Motosikletime 18.000 bakım yapılırken çamurluk uzatmayı da takacağız inşallah.
Hem sana, hem haberimin olmasını sağlayan Mehmet Enis'e teşekkür ediyorum.
Hacı x treme max için lazım bana fiyat bilgisi alabilirmiyim. Ha bide uyarmı onu bilemedim çünkü biraz geniş gibime geldi.
ben tesekkür ederim hem size hemde paylaşımda bulunarak bize katkı sağlayan mehmet beye kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:10 ----------
malesef uymaz hocam
xj6 uzatmasını bekliyorum.
ilk siparişim mt7 xj6 ve versys için olacak inşallah , üretim iyice rayına oturmaya başladı , rahatladıkca artırıyorum modelleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
elbette mutlaka yaparız . yeni giren tüm modeller için çalışma yapmamız gerekiyor
Emeğe saygı ... Ben de isterem benim Haydut a
inazuma içinde var ama nasıl montajı yapılıyor?
hımmm sözümü geri aldım sağolun arkadaşlar
eline sağlık kardeş.
Tolga Bey ellerine sağlık yine döktürmüşsün, Yalnız resimleri koyarken benim yaptığım gibi üzerine ölçülerini de belirten bir metre yardımıyla çekersen daha güzel ve profesyonel bir anlatım olur, Bir tavsiye,
Bu arada kawasaki versys ler çoğaldı ben o forumunda takip ediyorum hatta doktor bey yeni motorunu almış hayırlı uğurlu olsun dedik kendilerine bir mesajında ön çamurluğun çok çamur sıçrattığından bahsetmiş o motor hakkında da çalışma yapılabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Bu parçadan bizim hodan cbf1000 lerde yaparsan çok makbul geçer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)