Arkadaşlar diğer arkadaşların başına geldiği gibi dragstar 1100 motorumun egsozlarında kararma olmuştu. Bu yüzden polisaj için araştırma yaptım. Metal parlatıcı bulmak vs kolay oldu ancak motorsiklet üzerindeki egsozun ya da diğer krom parçaların sökülmeden polisaj makinesi ile yapılması neredeyse imkansız. Çünkü polisaj kafası ya da süngeri motosiklet için büyük kalıyor. Bu işi dremelle yapmakta dremeli olmayanlar için maliyetli bir iş. Bu yüzden ben de kendimce nacizane bir fikir ürettim. Bilemiyorum daha çnce denemil ya dakullanılmış, paylaşılmış da olabilir. Ben araştırmalarımda rastlamadım. Boya yaparken kullanılan silindirik rulo fırçalarından bir adet polisaj başlığı yapıp matkap ile kullandım. Bana maliyeti matkabım olduğu için 2 tl oldu.
Daha yeni kullanma fırsatım oldu ve sonuç mükemmel. Fırçanın çeşitli ebatları ve sünger olanları da var. Şimdi jantlar için de daha uzun bir tane ve sünger olanından bir tane yapmayı düşünüyorum. Aslında before-after fotoğrafları eklemek isterdim ancak şarjım olmadığından çekemedim.