Arka plastik çamurlu çıksa motorun çehresini ciddi değiştirir, o kuyruğun görselliği daha çok ortaya çıkar bence. Hatta ön çamurluk da hafif kısalsa çok yakışır.
Arka plastik çamurlu çıksa motorun çehresini ciddi değiştirir, o kuyruğun görselliği daha çok ortaya çıkar bence. Hatta ön çamurluk da hafif kısalsa çok yakışır.
süper olmuş behh.. bende bunun gibi bişi yapıyorum forumda da paylaşıyorum..daha devam ediyo..aliexpres.com'da 13-15 dolara küçük km saatleri var
affınıza sığınarak BİR KAÇ SORU?
Zincir koruma çıksa?
koruma demiri çıksa?
ön camurluk metal olsa ama küçültülse kesilerek,ve ön lastiğin ebatı öne cıkarılsa?
ön far sadece yuvarlak olsa siperliksiz ve daha küçük bir far takılsa?mobilet farı mesela..?
takip
Eline emeğine sağlık resimler için teşekkür, paylaşımların devamını dilerim.
Benimde kafamda cafe racer projesi var.Bende hemen yan sokağımda duran ve mutfak penceresinden baktığımda devamlı gözüme ilişen Bajaj Boxer den cafe racer olabileceğini düşünüyordum.Ancak 4 vites oluşu ve son süratinin 95 km. oluşu beni bu fikirden caydırdı.Zira süratinin azlığı,cafe rager felsefesine ters.Yani bence cafe racer adına uygun olarak en azından emsallerinden hızlı olmalı
Necati abi merhaba,
Boxer 110 km hıza standart hali ile ulaşabiliyor. Ben motoru bu şekle getirirken, hafifletip dişlisinide küçülttüm. Teker çapı 1 inç büyüdü arka dişliyi iki diş küçülttüm. Performans gayet iyi. Tahmini 25 kilo hafifledi hız ibreyi sona dayadım fazla gösterme ihtimalini göz önünde bulundurup ne yaptığımı yazmıyorum.
Sürat ve hız konusunda şüpen olmasın. 80 kmre sonrasında titreşim hissediliyor, dişli ile oynayan arkadaşlarımız 100-110 kmreye kadar motorun çok rahatladığını söylüyorlar. Hız konusunda mutlaka test etmeni öneririm.
Abi teker çapı büyüdüğü için, gösterge tur sayısına göre hesapladığından ( öyle biliyorum ) eski tekere göre hesaplayacak yani gittiğinden daha yavaş gösterecek. En güzeli imkan varsa akıllı telefondan gps ile ölçmek.
Bu arada çok güzel olmuş. Benim gözümde birkaç eksik var ancak sebeplerini yazdığın için diyecek bir şey kalmamış.
Find what you love and let it kill you.
Yagmurda kaymayacak lastik konusunda fikriniz var mi Selcuk bey? Mesela cbf'lere pirelli duratraction falan takilir veya baska motosikletlere michelin city grip, pilot, anekee falan.
Ellerine sağlık Selçuk. Güzel olmuş.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Önerim, Motor bloğunu siyaha boyamak ve çıkartmaları kaldırmak.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
bence güzel olmuş eline emeğine sağlık
Ben teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Motor bloğunu boyamayı düşündüm vaz geçtim. Boyansa şık olur. Yazı ve stıckerları sökmememin nedeni bajaj bayisiyim, Sattığım motorun yazılarını sökmek hoş olmaz.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Teşekkürler
Farın önüne ızgara takılsa bir de o zincir koruma çıkartılsa daha güzel olurdu. Ben olsaydım seleyi de açık renk kaplatırdım. Emeğinize sağlık güzel olmuş.
cidden güzel olmuş , bu yüzden yapıcı bir eleştiri yapmak istiyorum.
farın etrefındaki korumaları vs. komple çıkarmak mümkünse eğer çok güzel olabilir. eski kasa ybr farı gibi.
Eline sağlık resmen motor değişime uğramış güzel olmuş
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Buradan sormak istedim; başka bir motorun 18" jantlari boxer'a oluyor mu veya olan var mı yoksa illa özel mi yaptırmak gerekiyor? Sorma nedenim michelin pilot serisi gibi lastikleri kullanabilir hale getirebilir miyiz onu öğrenmek.
Ve bunu gören hintliler bajaj cafe racer i üretmek icin sıvadılar Şaka bir yana gayet güzel olmuş maaşallah kazasız belasız binersiniz inşallah Saygılarımla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)