Sesi ve soğuk havayı azaltır
Reklamlar
-
Çene altına koyacağımız bir deri parçası hem yüksek hızlarda sesi azaltacak, hem de kışın kaskın içine giren soğuk havayı kesecektir.
Reklamlar
-
Doğru tespit, ellerine sağlık.
-
Biraz daha detaylı fotograf koyarmisiniz.benimde en sıkıntı yaşadıgım konu bu.kaskın icine giren soguk hava cok rahatsız edici.tsk.
-
Tmm dostum foto cekip koyarim. Ama ozetlemek gerekirse kaskin agiz kismini sokuyoruz. Cene altindaki fileyi cikartip ayni boyutta deri kesip uzerine yapistiriyoruz. Amac surus keyfimizi arttirmak 100% cozum degil tabi ama ben yaptim tavsiye ederim
-
ls2 marka kaskım var. çene altında böle bi parça yok. oraya bir parça koymamız mümkün mü sonradan?
-
maydin02 adlı üyeden alıntı
ls2 marka kaskım var. çene altında böle bi parça yok. oraya bir parça koymamız mümkün mü sonradan?
Ağız burun her neyse o kısım çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa mümkün
-
@maydin02 ls2 shogun modelinde bu parça mevcut belki işinize yarar
@conqueror07 balaklava kullanmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim soğuğu çok iyi kesiyor şuraya dikkat çekeyim maske dediğimiz yarımlar var bunlardan kesinlikle almayın komple kafanızı sarması lazım
-
kaskı çok küçük aldım herhalde balaklava takınca kask olmuyor :D
-
10 puanlık mühendislk sorusu.
Bu yaptığınız kaskın camında dehşet buğulanmaya neden olur.Çözümü nasıl olacak?
-
30 Aralık 2014, 01:43
reason667 adlı üyeden alıntı
benim kaskın burunluğu yok çok fena buğu yapıyor. Bandana falan takıp azaltmaya çalışıyorum. Yani evet nasıl olacak bu işler ?
-
30 Aralık 2014, 01:50
reason667 adlı üyeden alıntı
mühendis değilim ama cevaplayayım ;
- kaskın vizörüne pinlock takacaksın
- kaskın vizörüne pinlock takılmıyosa bi tık aralayacaksın
-
30 Aralık 2014, 02:11
tuna_tour adlı üyeden alıntı
mühendis değilim ama cevaplayayım ;
- kaskın vizörüne pinlock takacaksın
- kaskın vizörüne pinlock takılmıyosa bi tık aralayacaksın
Bi tık aralayınca da soğuk da girecek rüzgar da yağmurda ama yine de teşekkürler. Pinlock u sayende öğrendim.
-
30 Aralık 2014, 02:13
MFTaşkıran adlı üyeden alıntı
Bi tık aralayınca da soğuk da girecek rüzgar da yağmurda ama yine de teşekkürler. Pinlock u sayende öğrendim.
o bi tık aslında kaskına göre değişiyor, bazı kaskları bi tık araladğında rüzgardan kapanabiliyor, bazı kaskların bi tık aralığı çok fazla, ben şuan nitro aikido kullanıyorum bi tıkı çok ideal ve rüzgardan kapanmıyor
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
30 Aralık 2014, 02:28
tuna_tour adlı üyeden alıntı
o bi tık aslında kaskına göre değişiyor, bazı kaskları bi tık araladğında rüzgardan kapanabiliyor, bazı kaskların bi tık aralığı çok fazla, ben şuan nitro aikido kullanıyorum bi tıkı çok ideal ve rüzgardan kapanmıyor
Ben de ls2 nin modelini bilmediğim motoru alınca birinden hediye gelen bir kaskı kullanıyorum ve onda bi tık açınca neredeyse yarıya kadar açılacakmış gibi oluyor :D acil yeni kask almam lazım o halde :D
-
30 Aralık 2014, 02:33
MFTaşkıran adlı üyeden alıntı
Ben de ls2 nin modelini bilmediğim motoru alınca birinden hediye gelen bir kaskı kullanıyorum ve onda bi tık açınca neredeyse yarıya kadar açılacakmış gibi oluyor :D acil yeni kask almam lazım o halde :D
motomax da kampanya var nitro aikidolar 220 TL sharp testinden 5 yıldız almış, ben memnun kaldım tavsiye ederim
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
30 Aralık 2014, 02:47
Iste bunlar hep illuminati. Olmadi Iranin oyunlari. Al bi balaklava arkana yaslan bu ne A M K
-
30 Aralık 2014, 03:29
kaskta rüzgar perdesi var. balaklava da var yinede rüzgardan sıkıntı cekiyodum . 3M Thinsulate membramlı buff aldım balaklava kullanmaya gerek bile kalmadı . alttan gelen rüzgarı tamemen kesti .
dünya varmış .
20 lira ya aldım diye hatırlıyom. bedava valla . cekilen eziyete deymez
-
30 Aralık 2014, 16:00
Sj's adlı üyeden alıntı
Iste bunlar hep illuminati. Olmadi Iranin oyunlari. Al bi balaklava arkana yaslan bu ne A M K
Yarım neopren maske aldım boynu falan da koruyor ama kaskı bir taktım kafam dönmüyor.
-
30 Aralık 2014, 19:58
şu buğu olayını çözebilen varsa yanıtlasın 40 ile giderken çok fazla buğu yapıyor hızım 70 çıkınca buğudan eser yok
-
30 Aralık 2014, 20:39
shooter1 adlı üyeden alıntı
şu buğu olayını çözebilen varsa yanıtlasın 40 ile giderken çok fazla buğu yapıyor hızım 70 çıkınca buğudan eser yok
Buğunun tek ve kesin çözümü pinlock. Her kaskta yok ama cidden güvenli diyebileceğimiz hemen hemen bütün kasklar pinlock uyumlu. Pinlock da 70 tl. Bi kere alıyorsunuz çizilmezse kaskın ömrü boyunca sıkıntısız kullanırsınız. Eğer kaskınız uyumlu değilse paraya kıyıp pinlock uyumlu bir kask almanızı tavsiye ederim. Ama sonuçta bunlar bütçe işi. Buğu önleyici spreyler var. Pinlock kadar işe yaramaz ama yola çıkmadan önce uygularsanız faydasını görürsünüz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)