Sesi ve soğuk havayı azaltır
Reklamlar
-
30 Aralık 2014, 20:47
ls2 ler için çene vizörü yapması çok kolay kullanılmayan bir kumaş parçasından ölçü alın terziciye deri tarzı bir kumaştan çift kat diktirin kaskın içine oturtuk 502 yapıştırıcıyla yapıştırın süper oluyor çok ucuza mal oluyor böyle yaparsanız.Şahsen ben kendim yaptım kaskın içi sıcakcık oldu şimdi gözüme gözüme vuran rüzgardan kurtulmuş oldum çok sinir ediyordu.
Reklamlar
-
30 Aralık 2014, 20:50
şok market te 10 tl araç bakım seti 4 parça buğu önleyici ve yağmur kaydırıcı için aldım 15 gündür buğu yapmıyor
işıklarda beklerken falan bişey göremiyordum şimdi on numara (kask biraz ucuz malzeme tabi bu arada)
-
30 Aralık 2014, 22:39
konuyla pek alakası yok ama ben akşamları camı kapatamıyorum camı kapattığımda karşıdan gelen arabanın farı gözümü alıyor yağmurlu havalarda hiç bişe göremiyorum bu sorunları hangi kaskla yaşamam tavsiyesi olan varmı
-
30 Aralık 2014, 23:02
Buğulanma sorunu yaşayan arkadaşların sorularına istinaden;
- Kaskınıza uygun pinlock yoksa, av malzemesi satan firmalardan alacağınız dalış maskeleri için satılan buğu önleyicileri kullabilirsiniz. Araba camı için satılan ürünler vizor için yeterli olmayacaktır. Mesela linkteki gibi bir ürün tercih edebilirsiniz.
http://www.balikmarketim.com/cressi-bugu-onleyici-sprey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)