Mondial Aynasını Sertleştirerek Rüzgardan Daha Az Etkilenmesini Sağlama Yolu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Panç diyoruz bizim memlekette benım ramzeydede aynı dert vardı
-
aynayı söküp sıksaydınız daha kolay olmazmıydı ya
-
Bi yerde okumustum. Aynayi kaynar su dolu kaba koyuyoruz. Yarim saat kadar bekliyor. Sonra misina veya benzeri saglam bir ipi aynanin caminin icine dogru sokuyoruz. Sonrada icindeki yumusamis yapistiriciyi ileri geri bir nevi kesici gorevi goren ipimizle kesiyoruz ve aynanin cam kismi cikiyor. Sonra istedigimizi yapip geri iyice kuruttugumuz aynanin arkasina silikon veya benzeri bir seyle yapistiriyoruz.
-
serseric adlı üyeden alıntı
Bi yerde okumustum. Aynayi kaynar su dolu kaba koyuyoruz. Yarim saat kadar bekliyor. Sonra misina veya benzeri saglam bir ipi aynanin caminin icine dogru sokuyoruz. Sonrada icindeki yumusamis yapistiriciyi ileri geri bir nevi kesici gorevi goren ipimizle kesiyoruz ve aynanin cam kismi cikiyor. Sonra istedigimizi yapip geri iyice kuruttugumuz aynanin arkasina silikon veya benzeri bir seyle yapistiriyoruz.
aynayı değiştirmeyi anlattin sanırım
silikon türevi bir yapıştırıcı kullanilmis ise
tuz ruhu yapıştırıcı yi söküp atıyor eritiyor
veya ıyice ısıtıp maket bıçağı ile yanlardan kesip geri de silikon benzeri yapıştırıcı kullanarak yapistirabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
aynayı söküp sıksaydınız daha kolay olmazmıydı ya
maalesef aynayi sertlestirme vidasi içte
nasıl yapmışlar cozemedim
vidayi sıkıp camı öyle takmış olabilirler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler