1980 Pejo Mobilet Cafe Racer
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yalnız biraz hızlı olun biz de sonucu bekliyoruz burda
-
Restorasyoncuların sayısı artıyor
-
Harika bir hobi kolay gelsin. Devamını bekliyoruz.
-
takibe aldım... Yalnız yapılan masrafları da yazmayı ihmal etme... Olur ya, başka yapmak isteyenlerde olabilir.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Depoya moto guzzi cafe tarzı deri uygulaması güzel olmuş .Takipteyim...
-
elimden gelsede yapsam ama nerdeee...sana kolay gelsin arkadaşım...
-
takip etmemek elde değil gerçekten güzel çalışma, yeni fotolar bekliyoruz artık
-
Evet arkadaşlar zaman buldukça devam ediyorum. Motoru kullanmayı duşunmediğim için yani artık dekoratif bir malzeme olarak kullanılacağı için kendi orjinal parçalarını temizleyip,onarıp kullanıyorum. O yızdende masraflar azalıyor tabiki. Şuan için boya sökücü ve pas sökücü masrafım oldu 30 tl. Tabiki zımpara,eldiven,spiral ucları gibi malzemeler bende olduğu için onlara bir harcama olmadı. Suan cantların paslarını seyreltiyorum pas üzerine uygulanan sprey boya ile boyamayı dusunuyorum onuda ve tabi diger yerleride. Şimdilik pas işleriyle uğraşıyorum gelişmeleri aktaracağım.
-
bu motora neler yapılabilir, neler eklenir veya ne kadar tutar sıfırlamak? jant lastik amortisörler komple motor?
marş eklemek istesek, uyarlama basitçe yapılabilir mi? 2:30 da gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
şase üstünde değişiklik yapılsa, ruhsata işlenmesi gerekir mi ?
-
-
04 Aralık 2014, 14:09
-
-
pedalları iptal etsen daha iyi olmaz mı ?
-
İptal etmeyi düşünüyorum bazen ama mobilet havasından da çok kopmasın diye her ne kadar orjinalliği kalmasada orjinal bişeyler kalsın istiyorum bir yandan da. Bakalım motoru topladıktan sonra belli olacak bazı detaylar.
-
Bence pedalları iptal edip amartisörlere siyah yaylı lastiklerden alıp birde yan kapağa kılavuz+ sprey boya ile numara ve harf filan yazıp üstünede sprey cila yaparsan daha klas görünmeye başlayacaktır diğer türlü bütün parçaları siyaha boyadığında ve pedallarıda iptal etmezsen ortaya iyi toplanmış siyah bir mobilet olucak.
-
Doğru dediniz motoru topladıktan sonra pedal iptali tam belli olacak tam canlandıramıyorum şuan. Yan kapağa folyo ile harf yapıştırmayı düşünüyorum bende.
-
sınıfına göre gayet havalı güzel bir motordu bu panter modelleri. güzel bir düşünce kolay gelsin.
bu motorun orjinalindeki uzun ezgozdan bulursan bence güzel olur.
pedalları iptal edeceksen modifiye mobiletlere takılan ayaklıklar var. hem parlak güzel bir görüntüsü var hem de ucuz. tavsiye ederim.
-
Merhaba ,
Şehirde, pejo mobilet cafe racerlara, full koruma binen adamlar görmek çok hoş oluyor.
Tadına vararak tamamlayabilmeniz dileğiyle,keyifli forumlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)