En sevdiğim konu başlıkları... Bende takibe aldım..
En sevdiğim konu başlıkları... Bende takibe aldım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Evet yerimizi alalım inceden ...
motoru açarım açmasına ama nasıl toplarım bilmiyorum ama çatlak bloga açılsa üfleme duman atmaz mı gerçi muayeneye gitmeden bir ustaya götüreceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Belki bende bu hale getiririm.
bende takipteyim, olmaz diye birşey yok önemli olan kararlılık insan kafaya koydumu neler yapabiliyor neler..
Elbette ki olur.
Kolay gelsin.
Merakla bekleyenler arasındayım.
Merhaba arkadaşlar dün kontağı söküp yağlayayım dedim içinde yay bi fırladı gece 1 de zor topladım yanlış mı doğrumu topladım bilmiyorum bakalım takınca ne olacak
Birde debriyaj halatını gevşettim çok biliyomuş gibi ayarı kaçtı daha tutturamadım debriyaj ayırmıyor nasıl ayarlayabilirim konu hakkında bilgisi olan varmı
işte bu be helal olsun sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum bizimle paylaş fotoğrafları ben 2 tane yaptım ama binmeme izin vermiyorlar sattım ikisini de şimdi bir tane daha yapmayı düşünüyorum keşke bu motor bende olsa :D
Ne güzel bir hobi bu, imrendim size kolay gelsin
Elimizi taşın altına koyduk bakalım tuzlu olacak ama değecek umarım.Bu jawa hevesi eniştem küçükken köy yolunda beni gezdirmesiyle başlamıştı ve sonunda fırsat buldum muayeneden geçince komple dağıtacağım ondan sonra Allah kerim bol fotoğraf paylaşırım.Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba motorum muayeneden geçti
11 hafif kusurla sabah 6 dan beri yollardayım dondum. Ama çoook rahatladım.
Hadi gözün aydın.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Hadi gözün sivas.
Takipteyim,
ben rengide değiştirmiştim ama siz orjinaline sadık kalıyorsunuz kanımca,
Parça temini için irtibat numarası verebilirim hala konyada sıfır parçaları bulunabiliyor.
Bundan
Şu hale getirmiştik
Öncelikle teşekkürler çalışma güzel biraz değişiklik yapmışsınız bende deponun tek renk olmasını istiyorum ama diğer kalan kısmı orijinal kalsın istiyorum.egzos ve boyayı kendiniz mi yaptınız.
Egzozlarında pek sıkıntı yoktu sade parlattık boyayı kendimiz yaptık ama aman aman süper oldu diyemem yakından bakınca kotu yerleri belli oluyor.Ama o da ilk denememiz olur o kadar dedik.
Emeğinize sağlık güzel olmuş ihtiyaç olursa size ulaşırım teşekkürler.
Merhaba,
Sn. 33R8704 , harika görünüyor şu an bile .. Merakla gelişmeleri bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)