depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük.
depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
depodaki göçük. depodaki göçük. depodaki göçük.
Kardeşim son durum nedir meraklardayız ?
Arkadaşlar merhaba masraflar giderek artıyor depoyu istediğim gibi olmasa da düzelttirdik sonra nikelaj yaptırdım 40 tl karbüratör arızalı dedi usta 65 tl noter satışı 101 tl trafik sigortası yaptırmadım ama aldığım fiyatlara göre 180 tl jant telİ cemberleri bitmiş durumda onlarda masraf fotoğraf yüklemeye çalışacağım parçaları zımparaladım motor kısmını tamirciye verdim debriyaj balatası piston sekman değişecek Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım
bu motorlar düz duvara tırmananlarmı daire içinde dönüp duran güçlü olan
ben bu konuyu nasılda gözden kaçırmışım yahu...takipteyim...
Vallaha eski hurdalara ugrasmaya deymez. Cok pahali birde toplanincada biseye benzemicek jawa sonucta apaci motoru. Bir harley bir bmw, bir indian bir norton toplasaniz neysede. Jawa toplanip ta ne olacak yani.
500 tl..ama neresini toparlayacaklar?motor kısmını mı?500 tl sadece işçilik mi?sadece işçilikse çok..toparlamaktan kasıt sadece boyanan yada yeni alınan seyleri montajlamaksa o da çok üstad..
Apaçi motoru?
Jawa, diğer saydığınız markalardan daha fazla "apaçi" motoru değildir. Çok köklü, bir zamanlar gerçek anlamıyla motosiklet üreten, değerli bir markadır. Gençken severek bindik, kullandık. İyi bakılırsa yıllarca kullanılabilir makineleri vardır.
Arkadaşın sorununa gelirsek; Evet 500 tl çok. Eğer herşeyi elden geçirilip sıfır gibi olacaksa ( motor, şanzıman, frenler, elektrik vs...) makul tabi. Yoksa sırf kaporta toplatmaya verilmez o para. Netten araştırılıp bir tamir dökümanı sayesinde kendinde toplayabilirsin bence..
Saygılar..
...ADAMLIK, CİNSİYETLE DEĞİL ŞAHSİYETLE ALAKALIDIR...
Arkadaslar tesekkurler biraz arastiracam yoksa yapabildigim kadar kendim toplayacagim APACI motorumu
kolay gelsin. çok sahip olmak isteyip de cesaret edip alamadığım bir motordur. iyi haberler bekliyoruz.
Resimleri görünce benim zincir muhafazası yok biri mi çaldı ki
Çok Güzel maşşallah
Merhaba,
ellerinize sağlık ,abone olduğum konulardan biri dört gözle bekliyorum neticeyi.
Kazasız belasız sürüşleriniz olsun
Hadi amaaaa bekliyoruz ustaa
Sağolun arkadaslar bir ustayla anlastik 150 ye toplar calisir teslim ederim dedi umarin pisman olmam gorusmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)