Depoya boya yerine sadece vernik ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Boya sökücü ile deponun boyası sökülür, üzerine bir güzel vernik atılır miss gibi olur
-
Teşekkürler cevap için bende öyle düşünüyordum. Denemiş olanlar varsa onlardan da fikir almak isterim arkadaşlar.
-
Merhabalar
Bir ara araştırmıştım.Kimyasal boya sökücüler var.Boyanın üzerine sürüyorsunuz ve bekletiyorsunuz yaprak yaprak ćıkıyormuş.Ancak depo üzrinde ezik vs var ise sıkıntı olabilir bence.Boya macununu sökünce orası ezik kalabilir.Resimlere baktığımda denemeye değer gözüküyor.Hatta yarı mat bir vernik olursa daha güzel olur gibi.
Bilg.
Sayg.
-
Boya sökücü sür 5 dk. sonra su ile yıka resimdeki şekli alır.
-
boya sökücüyü kullandıktan sonra parlak bir metal görüntüsü almak istiyorsan skoçbrite lı fır fır zımparalar var kalıpçı taşlamalara,(namı diğer vız vız) takılarak kullanılır. eğer yoksa matkaba takarak da kullanabilirsin bu mat bir metal görüntüsü verir krom gibi
daha parlak bir yüzey istersen polisaj keçesive cila ile parlatırsın bu da nikelaja yakın bir parlaklık verir ve en son tinerle iyice yüzeyi cila kalıntılarından temizledikten sonra vernik uygularsın
ayrıca yukarıdaki resimdeki uygulama bana pek başarılı gelmedi daha iyisi yapılabilir tabi bu birazda alet, ustalık ve sabır isteyen bir işlem
-
Tamamdır boyayı söküp ardına vernikle işi bitiriyorum teşekkürler cevaplar için.
-
birşey sorabilirmiyim. boyayı söktükten sonra siyaha boyamak için vernik atıp boyamak gerekiyor dime ? birde depoyu nasıl sökücem ? motorun çamurlukarınıda sökmek istiyorum koltukda dahil koltuğu nasıl sökücem acaba ? aslında komple boyamak istiyorum yardımcı olurmusunuz. çamurlukların da boyasını nasıl sökücem acaba ?
-
Benimde bu tasarım hoşuma gidiyor.Boya söktükten sonra zımpara gibi şeyler yaparsan en son yüklediğin gibi kılcal cizik gibi izlerde kalacak
-
fıratdogan adlı üyeden alıntı
Tamamdır boyayı söküp ardına vernikle işi bitiriyorum teşekkürler cevaplar için.
İşlemi tamamladınız mı ? Neticenin resmini bizlerle paylaşır mısınız?
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
Eğer elinde çıkma hidrolik yağı varsa o da çıkarır. Boyayı çıkardıktan sonra polisaj yapmayı unutma. Sonra verniklersin. Vernik işlemi bitince kuruduktan sonra pasta işlemi yap. Pırıl pırıl olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)