2007 Cbr600F cakar lamba :)
Reklamlar
-
01 Ağustos 2014, 22:47
Reklamlar
-
01 Ağustos 2014, 23:25
Çakma çakarlı arabalardan sonra çakma çakarlı cbr
Bence biraz saçma bir fikir böyle renkli ışıklar falan aklıma hemen egzozu patlak çinli motosikletler ve üzerindeki apaçiler geliyor.
-
01 Ağustos 2014, 23:28
extrem_015 adlı üyeden alıntı
Çakma çakarlı arabalardan sonra çakma çakarlı cbr
Bence biraz saçma bir fikir böyle renkli ışıklar falan aklıma hemen egzozu patlak çinli motosikletler ve üzerindeki apaçiler geliyor.
Yaparken benimde aklima onlar geldide heves var isin ucunda mantigi bi kenara attik
41KT260(Pcx 125)-S,41KT460(Ninja 250r)-S,41KT374(CBR 600F)...(Polaris sportsman 500)...
-
01 Ağustos 2014, 23:31
Kerem T adlı üyeden alıntı
Yaparken benimde aklima onlar geldide heves var isin ucunda
mantigi bi kenara attik
Hevesini alınca sökersin o zaman
-
02 Ağustos 2014, 17:37
extrem_015 adlı üyeden alıntı
Hevesini alınca sökersin o zaman
Aynen oyle,en azindan yaklasik 2 saatlik emegimi amorti ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Vay arkadas daha 1 tur atamadan yagmurlar basladi sansima...
41KT260(Pcx 125)-S,41KT460(Ninja 250r)-S,41KT374(CBR 600F)...(Polaris sportsman 500)...
-
02 Ağustos 2014, 17:41
Tamam el emeği, heves vs filan ama ben pek etik bulmuyorum kolluk kuvvetleri harici bu tarz şeylerin kullanılmasını.
Şahsen yanımdan çakarlı(kırmızı-mavi) 600F geçse, ilk önce söver sonra ihbar ederdim
-
02 Ağustos 2014, 18:05
Elinize sağlık. Bence pandizotların içine led olarak yapılsa çok güzel görünür kanaatindeyim.
-
02 Ağustos 2014, 18:33
tr_select adlı üyeden alıntı
Tamam el emeği, heves vs filan ama ben pek etik bulmuyorum kolluk kuvvetleri harici bu tarz şeylerin kullanılmasını.
Şahsen yanımdan çakarlı(kırmızı-mavi) 600F geçse, ilk önce söver sonra ihbar ederdim
bugune kadar hic bir motorcunun yanindan kornasiz gecmedim,10/9 olarakta karsilik aldim bu yaptigim sistemi daha cok sol seriti kapatip sellektorle kornayla cekilmeyen o guzel vatandaslarimiza yonelik yaptim,daha cok toplum belgeseli gibi bisey yapicam,elimde cok sayida sol serit canavari videosu var tamami kendi cekimim,cakarlardan sonraki durumuda merak ediyorum,sonuclarinida video halinde paylasicam bence bayaa bi fark olucak :D dediginiz olay banada cok oldu yol verdigim cakarli araclarin sivil oldugunu farkedince gulup geciyorum...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
enxdesign adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık. Bence pandizotların içine led olarak yapılsa çok güzel görünür kanaatindeyim.
Tesekkurler,on tarafta tek montajlanabilicek yer burasiydi,pandizot girisi dedikleriniz ram air girisleriyse cok dusunduk fakat sicak havalarda sorun yaratir diye vazgectik,dedigim gibi yorumlara acigim,bende montaj icin kullandigim cirt kelepcelerin goruntusunu hic begenmedim,alternatif ariyorum...
-
02 Ağustos 2014, 18:34
Kerem T adlı üyeden alıntı
bugune kadar hic bir motorcunun yanindan kornasiz gecmedim,10/9 olarakta karsilik aldim
bu yaptigim sistemi daha cok sol seriti kapatip sellektorle kornayla cekilmeyen o guzel vatandaslarimiza yonelik yaptim,daha cok toplum belgeseli gibi bisey yapicam,elimde cok sayida sol serit canavari videosu var tamami kendi cekimim,cakarlardan sonraki durumuda merak ediyorum,sonuclarinida video halinde paylasicam bence bayaa bi fark olucak :D dediginiz olay banada cok oldu yol verdigim cakarli araclarin sivil oldugunu farkedince gulup geciyorum...)
Yanlış anlamayın yorumumu sakın fakat İstanbulda ciddi derecede bu denyolardan var. Bazıları plakayı aldım işareti filan yapıyorlar hatta. İyicene çileden çıkıyorsun sonra.
Merakla bekliyorum videoyu, kesinlikle haber verin bana
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
02 Ağustos 2014, 18:44
tr_select adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayın yorumumu sakın fakat İstanbulda ciddi derecede bu denyolardan var. Bazıları plakayı aldım işareti filan yapıyorlar hatta. İyicene çileden çıkıyorsun sonra.
Merakla bekliyorum videoyu, kesinlikle haber verin bana
Yok yok est. neden yanlis anliyim buralardada cokca var o kisilerden bide dediginiz gibi iyice role giriyolar,arabada cokca denk geldim fakat motor kullanirken denk gelirse boyle bi tip benimde cok guzel cevabim olur
Video konusunda,foruma konu olarak acicam,sizede ozelden bilgi veririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)