Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Garajı Yapımı

REKLAM ALANI
    mgokhan57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250 2022
    Her erkeğin hayali güzel bir motosiklet ve onu her şeyden saklayıp koruyabileceği , gözlerden uzak başbaşa kalabileceği bir kapalı garajdır. Şahsen benim öyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisan WRC 125
    mükemmel olmuş bence.bende düşünmeye başlıyorum

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    öyle yerim olsa tuğladan örerdim daha sağlam olur. uygulama protatif olmuş çok hoş.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Iyi hos da bj kadar buyuk yapmaya gerek yok, Apartmanla papaz olmamaniz buyuk sans , valla benim apartmanin o jme boyle gece kondu dikecekler, hadise cikardi, yurdisinda insanin yarim boyunda motorunnrayla girip ciktigi kutular var yer kaplamiyor ve kotu gorunmuyor, birkac foto bulup koyayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

sahibinden.com da motosiklet garaji diye aratin

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi hos da bj kadar buyuk yapmaya gerek yok, Apartmanla papaz olmamaniz buyuk sans , valla benim apartmanin o jme boyle gece kondu dikecekler, hadise cikardi, yurdisinda insanin yarim boyunda motorunnrayla girip ciktigi kutular var yer kaplamiyor ve kotu gorunmuyor, birkac foto bulup koyayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

sahibinden.com da motosiklet garaji diye aratin
    bir miktar daha büyük olabilirmiş aslında diye düşünüyorum esasında...bulunduğu yer arabaların girmediği kör bir nokta iki bina arasında...evet görüntü için çok göze hoş gelmiyor elbet ama bi sıkıntı çıkmadı şimdilik...arkasında bir adet sarmaşık var onu garaja uzatmayı düşünüyorum...

bahsettiğin garajlar çok pahalı...sadece motor koyuluyor...iş görse de alet ve edevatın da koyulabileceği biraz da vakit geçirmeye elverişli bi yer olsun istedim...

eminim belediye kaldırmıştır. Şimdi ben de yapıcam ama bahçe duvarına sabitliycem. Motor varken açılıp garaj olacak,motor yokken katlanıp yok olacak. Ama brandadan olabiliyor.Araştırmalarım devam ediyor.

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Ben de evin ön tarafina soyle bir garaj yapmayi dusunuyorum. Ne dersiniz?
    Malzeleme: Kutu profil + ahsap

Tardigrat bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)