Her erkeğin hayali güzel bir motosiklet ve onu her şeyden saklayıp koruyabileceği , gözlerden uzak başbaşa kalabileceği bir kapalı garajdır. Şahsen benim öyle
Her erkeğin hayali güzel bir motosiklet ve onu her şeyden saklayıp koruyabileceği , gözlerden uzak başbaşa kalabileceği bir kapalı garajdır. Şahsen benim öyle
mükemmel olmuş bence.bende düşünmeye başlıyorum
öyle yerim olsa tuğladan örerdim daha sağlam olur. uygulama protatif olmuş çok hoş.
Iyi hos da bj kadar buyuk yapmaya gerek yok, Apartmanla papaz olmamaniz buyuk sans , valla benim apartmanin o jme boyle gece kondu dikecekler, hadise cikardi, yurdisinda insanin yarim boyunda motorunnrayla girip ciktigi kutular var yer kaplamiyor ve kotu gorunmuyor, birkac foto bulup koyayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
sahibinden.com da motosiklet garaji diye aratin
bir miktar daha büyük olabilirmiş aslında diye düşünüyorum esasında...bulunduğu yer arabaların girmediği kör bir nokta iki bina arasında...evet görüntü için çok göze hoş gelmiyor elbet ama bi sıkıntı çıkmadı şimdilik...arkasında bir adet sarmaşık var onu garaja uzatmayı düşünüyorum...
bahsettiğin garajlar çok pahalı...sadece motor koyuluyor...iş görse de alet ve edevatın da koyulabileceği biraz da vakit geçirmeye elverişli bi yer olsun istedim...
eminim belediye kaldırmıştır. Şimdi ben de yapıcam ama bahçe duvarına sabitliycem. Motor varken açılıp garaj olacak,motor yokken katlanıp yok olacak. Ama brandadan olabiliyor.Araştırmalarım devam ediyor.
Ben de evin ön tarafina soyle bir garaj yapmayi dusunuyorum. Ne dersiniz?
Malzeleme: Kutu profil + ahsap
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)