Bi tane alıp denemek lazım aslında Bende isterim Gopro falan alalım ama 700 800 küsür veremem şuan ona
Bi tane alıp denemek lazım aslında Bende isterim Gopro falan alalım ama 700 800 küsür veremem şuan ona
cb 'de bos olan devir göstergesi yerine takmıştım. malum makınanın da titresimi var ama bozuk yolda amortisörlerin en ufak tıtresımını alıyordum kamerada bakalım cbf de nasıl olucak
Kameranın peki boyunluk aparatı falan var mı ? Boynumuza falan assak olur mu öyle ? Gidonda da olur aslında ama cbfte ön cam olduğu içi gidonda olmaya bilir diye düşünüyorum .
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
kameranın hıc bır aparatı yok normalde su altı kamerası o yuzden aparat uydurdum monta uygun bı cep dıktırırım dıyosan takabılırsın uzerıne
ambalajı bu sekil galiba
kaska montaj nasıl yapabılırız aklında fıkır olan varmı ??????????
evet ambalaj ıcerıgı o bana kutuda gelmıstı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
kaska montajda. kesinlikle delmenizi. kesip biçmenizi önermem. kaskın modelıne gore bos olan ıntercom kapagı falan varsa mumkun olabılır. yada en kotu ıhtımal havalandırme kanallarını kullanabılırsınız. kaskına gore degısır
benim aklımda da kaskın cene havalandırma kapagı-kanalı var.
benim kask cros kask oldugundan ön kısmı müsait gibi gözüküyor
işaretli yerlerden birinden delmek geciyor aklımdan, zaten hava kanal kapagı oralar
gorusunuzu engellıye bılır. birde kameranın arkasında mınık lcd var. sureklı nasıl cekıyor dıye gozunur oraya gıder dıkkat kaybı olur bence. cros kaskta üst tenteyi delmek kaskın saglamlıgını bozmıyacaktır.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Şu kemara ile en yakın sürede kaydinizi bekliyorum hocam merak ettim cbf te nasil olucak
üstat montun cepte bulunan bozuk paranın bile kaza anında kaburga kırdıgını okumustum. boyna dogru tehlıkelı olacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
yarın sabah yagmurda evıme donecegım. suan ısteyım yaklasık 40 km. cekıp yarın yuklerım bır aksılık cıkmazsa. kayıt kalıtesıne tıtresıme gore yerını degıstırıcem yada orada kalıcak
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
bakalım yarın kayıt nasıl cıkıcak cb den iyi olacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
sağnak yağmurda ilk denememi çektim. daha önce aynı kamerayı cb de kullanmıstım. kat kat iyi.. cukurlara falan girdim özellikle.. titreşim beklediğimden çok iyi durumda. hava kapalı ve yağmurluydu lens sürekli yağmur damlası alarak kapanmıs kısa bi kayıt atıcam. açık havada yeniden ceker atarım. montaj beklediğimden başarılı cıktı. titreşim minik düzeyde. yagmur damlası lens e gelince belli oluyor sadece[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
video :
https://www.facebook.com/photo.php?v...13303243548384
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
dip not: lens kirli ve ıslaktı video da da gözüküyor sürekli yağmur dalması alıyor. titreşimi merak edenler için attım videoyu.
saolun. açık havada cok daha ıyı olacaktır alıcam yine video
Hep söyledim söylüyorum da becerikli ve çılgın mucit adamları seviyorum. İrfan' ın kulakları çınlasın
Ellerine sağlık arkadaş.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)