Uzun ugraşlar ve çabalar sonucu dört gözle bekledigmiz piston ve ring setlerini ingiltereden getirebildik. Şimdi en kısa zamanda motoru toplamak kaldı
Uzun ugraşlar ve çabalar sonucu dört gözle bekledigmiz piston ve ring setlerini ingiltereden getirebildik. Şimdi en kısa zamanda motoru toplamak kaldı
Aklıma takılan birşey var,
İlk postlarda motorun sökülmüş hali var,
Ondan sonrada kumlanmış hali var,
yani söktükten sonra birdaha toplayıp kumlamaya mı verdiniz motoru?
yeni gördüm konuyu hemen takibe aldım...
Herkes gibi sonucu merakla bekliyorum...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
elinize emeğinize sağlık çok başarılı gidiyor
Motorda boya işlemimiz tamamen bitti deneme amaçlı motoru topladık. Bugunde gasket set geldi. 1 hafta içerisinde motoru şaseye yuklemeden dışarıda çalıştırmayı planlıyoruz video çekip onuda burda paylaşacagız.
elinize sağlık takipteyim allah kolaylık versin
İnanılmaz merak ediyorum sonucu canlı canlısını da görmeyi çok isterim. Şimdiden Elinize sağlık
İnşallah motorunuzu canlı görme fırsatınıda bulurum, sanırım sayılı güzel projelerden bir tanesi olsa gerek
hayranlıkla takipteyim...
David Silver LTD şirketi hindistandan mı buldunuz parçaları???
Bi de kesin gümrüğe takılmıştır bunlar..
Çok güzel bir uğraş içindesiniz.
Allah kolaylık versin.
Merakla takipteyim.
Parcalar ingiltereden sadece parca numarasina gore siparis aliyorlar o yuzden once fransadan motorun butun parcalarinin numaralari oldugu bi katolog aldik vidasina kadar butun parcalarin numaralari var daha sonra david silver dan siparis verdik parcalar gumruge soyle takiliyor 75 euro ustu faturali butun parcalardan yanilmiyorsam %20 gumruk vergisi aliyorlar bizde zaten parcalari bulmakta bile cok sikinti yasadigimiz icin hic dert etmeden verdik vergisini
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Eger eskisehirde olursaniz hem tanismak isteriz hemde motoru yakindan inceleyebilirsiniz.
Vallahi büyük sabır işi sizinki bilgi birikiminden öte sabır uğraş gerektiriyor
Merakla bitmiş halini bekliyoruz. Paylaşım için sağolasın
Ben de öyle biliyorum.
Sahibinden de bu motordan alıp daha sonra parça yüzünden destan yazanların ilanını epey gördüm. Bazıları motorun yanında kelle motor bile almış işi yarım kalmasın diye..
Zaten discovery'de Jay Leno bile 'parçaları bulunmuyor, accayip pahalı' dedikten sonra.. Ki bunu amerikada söylüyor.. Buradakiler ölsün o zaman daha iyi..
Parça sıkıntısının en buyuk nedeni farklı ulkelerde farklı versiyonlarla girmiş olmasından kaynaklanıyor mesela amerikada nighthawk 700 cc olarak geciyor bizimki Rc17 olarak geçiyor boyle bir suru versiyon var parçalar %80 oranında aynı. Motor blogunda hiçbir parça sıkıntısı yaşamadık pistonlar dışında fakat hiç bulamadıgımız bulsakda uçuk fiyatları olan malzemeler var örnek olarak alternator sıfırına suan 700 Euro fiyat çekiyolar.
güzel motor,güzel proje, becerikli insanlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)