Fiber bezler, toz alırken diğerlerine oranla gerçekten başarılı'lar, ancak sizin motor mat siyah anladığım kadarı ile, çizilme vs durumları için önceden test edin, diğer ürünler hakkıında bilgim yok, ayrıca belki bezleri daha ucuza piyasa mallarından tercih edebilirsiniz denemek gerek.
patlatmak diye girdim geri gidiyorum
Motul Moto Wash ürününü deneyebilirsiniz, incelemenizi tavsiye ederim.
fiber bezler pahalı geldi bana.
bauhouse da falan ciddi büyüklükte bezler çok daha hesaplı idi diye hatırlıyorum.
Güzel ürünler de var orada parlatıcı, boya koruyucu, kuru yıkama gibi.
İstersen almadan önce bir akşam iş çıkışı bauhouse yapalım orada olanları bir inceleyelim. Çok da ucuz değillermiş gibi gördüm.
bimde microfiber bezler 3 TL civarındaydı çifti.
Bence fazla masraflı geldi bazı şeyler.
Tavsiyem;
- Mikrofiber toz bezi + Kurulama bezi (markası çok dert değil en iyisiyle en kötüsü arasında uçurum fark yok bence Yeterki o sarı iz bırakan bezlerden alma.)
- Wd-40
- Oto yıkama süngeri
- Çbs Teflon Polish cila
Bunları aldığın ve kullandığın vakit zaten motorun pırıl pırıl olur.Fazla ve boş yere de masraf yapmış olmazsın.
ÇBS teflon polish cilayı kullandım harbiden başarılı yani tavsiye ederim
Meguiars ürünlerini arabamda da kullanıyorum. Gerçekten süper ürünler. Normal pamuklu bez en iyisi ayrıca. Yıkadıktan sonra hızlı cila geçiyorum üzerinden. Ne toz tutuyor,ne kir tutuyor ilk gün gibi pırıl pırıl oluyor. Yani şampuan ve cila, başka bir ürün kullanmaya gerek yok.
Zincir temizliği için gazyağı ve motul zincir spreyi tek favorim.
Kolay gelsin
turtle wax candır gerisi krem peynirdir gözümde
Motor dediğin kirli olur, parlatma motoru, nazar değer :D
En guzel bez fanilaniz. Ciddiyim, eski atlet fanila vs % 100 penye pamuklu bezler ozellikle cruiser motorlar icin en guzeli. Atletini iki parcaya bol, yikadiktan sonra omce ilk parcayla kaba kurula sonra ikinci parcayla iyice kurula. Piril piril olacak.
Mobil girdigimden resmi detayli goremedim ama servet harcamaniza gerek yok. Oto sampuani ve sonax in kirmizi siseli cilasi mutis is goruyor. 12 lira falandi en son.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)