Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motoru yakışıklı yapmak için tavsiyeler :)

REKLAM ALANI

merhaba

resimdeki her şey temsili olup alıntıdır.

benim 2011 model kırmızı kuba cg100 sport modeli motorsikletim var. motorsikleti seviyorum bana yetiyor. bi sahil çarşı turu yapar kenara çekerim. biraz farklılık yaratmak istedim kendi çapımda. bir kaç sorum var yardımcı olan herkese teşekkürler

ilk olarak yapıcaklarımı anlatmak istiyorum

Boya kısmı ; şase altın sarısı. jantlar beyaz. yapıştırmalar sökülecek motor kırmızıya boyanacak. krom olan koruma saçı boyanıyorsa, arka stop lambasının siyah kısmı, arka dişli ve ön kampana kapağı da cart yeşil.

boya maliyeti konusunda fiyat ne olur. tekirdağ gibi bir şehirde.

motorumun arka basamakları öyle değil. iki parmak uzunluğunda olan basamak tipi.
    arka çamurluk krom. çita modelinin siyah çamurluğu uyarsa takıcam.
    sinyal konusunda karar veremedim.

http://hizliresim.com/4mb3rq

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Motoru bu renklere boyayacaksan Ankaraya ybr'cilerin yanına git,ben Tekirdağlıyım deme sakın ama

ankaraya gidip gelmemle istediklerimin yarısından fazlasını yapabiliyorum

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    cart yeşil , kırmızı ,altın sarısı , beyaz .
    Palyaçolar sana göre yakışıklı mı? Giysilerindeki renkleri eksiksiz yazmışsın :D

Ufak aksesuarlarla sade bir motosiklet herzaman yakışıklıdır

cem_bloodz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa250, CGL2003, CGL2005, GT250, Bajaj, YBR
    yakışıklı bi motosiklet için kendine bi ana renk seçip krom siyah ve o ana rengi kullanman gerek ve elinden geldiğince motoru sadeleştir stickerları sök gereksiz parçaları sök (ayna gösterge sinyal falan değil kast ettiğim) senin istediğin tarz için şunları yapabilirsin
    lastiklere beyaz yanak

arka tutunma demiri iptali uydurabilirsen ybr kuyruğu ve çamurluğu onuda sinyallerin altından kesersin kesik yer plakanın altında kaldığı için belli olmaz
    şu yeni çıkan shark egsozlardan alırsın egsozada bi elyaf sargı yaparsın

alta sakal koyarsın kırmızı elcik kırmızı manet

kırmızı gazlı amortisör

içimdeki cgciyi dışarı vurdum resmen neyse hacı bunlar benim önerilerim resimler temsili googledan topladım bunları yaparak güzel bişeyler çıkarabilirsin kolay gelsin

Motosikleti
    Zongshen ZSgy125--SYM GTS250i Evo
    Yakışıklı yapacağım diye çingeneye çevirme motoru kardeşim. Arkadaşın dediği gibi sade ama kendini belli eden aksesuarlar her zaman daha karizmatik, her zaman daha iyidir.
    Vulture24 bunu beğendi.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    Sadece çamurluğu plastik yap çok şey fark eder. Ben çamurluk, elcikleri ve sinyalleri değiştirdim. Bence yeterli. Çamurluğun görüntüsü kötü, elcikler yazın erir gibi oluyor yapış yapış. Sinyaller de orjinali yamuk gibiydi. Bu haliyle çok iyi bence.

Alıntı yasin.33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece çamurluğu plastik yap çok şey fark eder. Ben çamurluk, elcikleri ve sinyalleri değiştirdim. Bence yeterli. Çamurluğun görüntüsü kötü, elcikler yazın erir gibi oluyor yapış yapış. Sinyaller de orjinali yamuk gibiydi. Bu haliyle çok iyi bence.
    çamurluğu gösterebilir misin merak ettim, hatta sen bana komple motorunun fotoğraflarını atabilir misin )

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

sadelik isteseydim gereksiz konu açmaz motoru olduğu gibi bırakırdım. teşekkürler.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Motorun orjinali yakışıklıdır temiz bakar siler parlatırsan.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)