motoru yakışıklı yapmak için tavsiyeler :)
Reklamlar
-
merhaba
resimdeki her şey temsili olup alıntıdır.
benim 2011 model kırmızı kuba cg100 sport modeli motorsikletim var. motorsikleti seviyorum bana yetiyor. bi sahil çarşı turu yapar kenara çekerim. biraz farklılık yaratmak istedim kendi çapımda. bir kaç sorum var yardımcı olan herkese teşekkürler
ilk olarak yapıcaklarımı anlatmak istiyorum
Boya kısmı ; şase altın sarısı. jantlar beyaz. yapıştırmalar sökülecek motor kırmızıya boyanacak. krom olan koruma saçı boyanıyorsa, arka stop lambasının siyah kısmı, arka dişli ve ön kampana kapağı da cart yeşil.
boya maliyeti konusunda fiyat ne olur. tekirdağ gibi bir şehirde.
motorumun arka basamakları öyle değil. iki parmak uzunluğunda olan basamak tipi.
arka çamurluk krom. çita modelinin siyah çamurluğu uyarsa takıcam.
sinyal konusunda karar veremedim.
http://hizliresim.com/4mb3rq
Reklamlar
-
Motoru bu renklere boyayacaksan Ankaraya ybr'cilerin yanına git,ben Tekirdağlıyım deme sakın ama
-
ankaraya gidip gelmemle istediklerimin yarısından fazlasını yapabiliyorum
-
cart yeşil , kırmızı ,altın sarısı , beyaz .
Palyaçolar sana göre yakışıklı mı? Giysilerindeki renkleri eksiksiz yazmışsın :D
Ufak aksesuarlarla sade bir motosiklet herzaman yakışıklıdır
-
-
Yakışıklı yapacağım diye çingeneye çevirme motoru kardeşim. Arkadaşın dediği gibi sade ama kendini belli eden aksesuarlar her zaman daha karizmatik, her zaman daha iyidir.
-
Sadece çamurluğu plastik yap çok şey fark eder. Ben çamurluk, elcikleri ve sinyalleri değiştirdim. Bence yeterli. Çamurluğun görüntüsü kötü, elcikler yazın erir gibi oluyor yapış yapış. Sinyaller de orjinali yamuk gibiydi. Bu haliyle çok iyi bence.
-
yasin.33 adlı üyeden alıntı
Sadece çamurluğu plastik yap çok şey fark eder. Ben çamurluk, elcikleri ve sinyalleri değiştirdim. Bence yeterli. Çamurluğun görüntüsü kötü, elcikler yazın erir gibi oluyor yapış yapış. Sinyaller de orjinali yamuk gibiydi. Bu haliyle çok iyi bence.
çamurluğu gösterebilir misin merak ettim, hatta sen bana komple motorunun fotoğraflarını atabilir misin )
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
sadelik isteseydim gereksiz konu açmaz motoru olduğu gibi bırakırdım. teşekkürler.
-
Motorun orjinali yakışıklıdır temiz bakar siler parlatırsan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)