Ybr 125 chopper bobber yapmak
Reklamlar
-
Selam dostlar , yıllardır ybr 125 kullanıcısıyım ve chopper tutkunuyum , düşüncem motoru biraz kesip biçmek ne dersiniz fikirlerinizi almak istiyorum. Gidon değiştireceğim şase sele kısmından biraz kesip bobber yapacağım, birazda motorun arkasını basacağım.
sorularım şunlar ,
bunları yaptığım taktirde vize işlemlerinde sorun yaşarım ama nasıl çözümler bulabilirim ?
çok büyük değişiklikler olmayacak aynalar değişecek sele değişecek kafamda bir sürü şey var fikirlerinizi almak istiyorum.
normal şartlarda bir cruiser alıp yapabilirim fakat ben motorumdan çok memnunum ve motoruma biraz bu ruhu katmak istiyorum ne dersiniz ?
Reklamlar
-
Ben YBR'yi hiç kurcalamayın derim. 1 Tane çin chopper alın onunla yapın.
-
Senin gibi düşünen Yamaha mühendisleri böyle bir modeli yapmıştı zaten tabi ülkemizde satışta değil ;
-
valla nasıl olur ne olur bilmem ama . sonucun fotoları atarsan sevinirim . merak ettim :D
-
İyi bir garajın varsa iyiden kastım aletlerin tam olduğu birazda eli anahtar tutan biriysen kendi garajında deponda artık neresi varsa söküp bişey yapabilrisin
Ama motoru oraya buraya götürüp yaptıracağım dersen çok fena yolunursun benden söylemesi.
-
psyche adlı üyeden alıntı
renk grenaj vs değiştireceğine yamaha şundan bir türlü getirmedi. kanuni getirdi ama piyasası yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)