Motosiklet'e Sis Farı Montajı(Kendin Yap Mutlu Ol :) )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu tarz yararlı paylaşımların olduğunu görmek sevindirici Teşekkürler, umarım birilerinin işine yarar.
-
elinize sağlık güzel paylaşım
-
Önemli Değil. Ben Teşekkür Ederim.
-
Eline sağlık üstat çok güzel olmuş. Her zaman el emeği tercihimdir.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
eline sağlık güzel olmuş.
bende bunların siyahlarından alacaktım vazgeçtim bi değişik modelini sipariş verdim.gelmesini bekliyorum işte.benim şu anda önde 8*2tane led sis farı 3*4 tanede eagle eye var şimdi gelenlerle beraber karanlık yol kalmaz önümde :D
-
Elinize sağlık, cbf aldığımda ilk yapacağım işlerden 1.'si sis farı montajı. Böyle paylaşımları seviyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Önemli değil,İnşallah yardımım dokunmuştur.Yapmanızı tavsiye ederim çok dikkat çekiyor Gece bana polis zannedip yol verenler oldu.
-
Röle kullanmadan direk bağlasak araya açma kapama anahtarı koysak sorum olurmu acaba ?
-
Elinize sağlık hep yapmak istemişimdir ama hep paraları başka şeylere harcıyorum
Sis farlarının ne kadara aldınız acaba ?
-
Güzel olmuş elinize sağlık.
Birkaç sorum olacak, Çiftinin fiyat nedir?
Karşıdan gelenin gözünü alıyor mu?
Birde önün emercek koyabilme ihtimalimiz var mı?
-
fiyat 75 TL,
çinden alırsan 25 dolar kargo dahil.
Kaç amper ve kaç bacaklı röle lazım bunun için ?
-
@Kaangngr
Benim kullandığım gibi led kullanırsanız çok bir sorun olmaz ama yinede kullanmanızı tavsiye ederim.
@Rider95 , @Sepetçioğlu
Ben 50TL'ye Aldım aşağıda bir arkadaş 75TL yazmış ama nerden gördüğü hakkında bir fikrim yok.
@yqavuzhyan
Piyasada genellike 30 amper mini röle'ler satılıyor bunlardan kullanabilirsiniz. 4-5 Bacak fark etmez.
Ve fiyat 50TL
Bu arada ürünü aldığım ilan burada. İnşallah reklam olmaz.
Buradan Alabilirsiniz. Yazının üstüne tıklayın ben bağlama ayağı olduğu için 3 led'lisini aldım fakat 4 led'lisi de var ama onda bağlantı ayağı düz yani bunun gibi kelepçe yok.İsteyen buradan alabilir
-
Yukarıya Alalım Herkes Faydalansın.
-
Flood yapıyorum ama GÜNCEL. İşine yarayacak arkadaşlar olabilir.
-
Resimler kırılmıştı. Düzeltildi faydalanmak isteyenler tekrardan faydalanabilirler.
-
-
25 Haziran 2014, 00:04
Resimler kırılmıştı düzeltildi.
-
25 Haziran 2014, 04:37
bu farlar bir mucize iyice abartıp bir çift daha takmayı düşünüyorum.
-
25 Haziran 2014, 09:02
Aynısından bende kullanıyorum. Gerçekten çok iyi aydınlatıyor. Gündüz farkedilebilirlik açısından çok iyi. Tanesini 28tl ye aldım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)