Motosiklet'e Sis Farı Montajı(Kendin Yap Mutlu Ol :) )
Reklamlar
-
25 Haziran 2014, 13:20
bilen için çok kolay bi işlem aslında bilmeyen içinde böyle anlatımlarla kolaylaştırılabilecek bi iş paylaşımın güzel olmuş
koruma demiri olan her motorun takması gereken bi eklenti bence (koruma demirinin hizası ışığı yola veriş hizası en ideal olanı bana sorarsanız)
ben acma kapama anahtarlı olarak takmayı düşünüyorum gerektiği yerlerde açıp gerekmediğinde kapatma taraftarıyım
Reklamlar
-
25 Haziran 2014, 13:26
tazy21 adlı üyeden alıntı
bilen için çok kolay bi işlem aslında bilmeyen içinde böyle anlatımlarla kolaylaştırılabilecek bi iş paylaşımın güzel olmuş
koruma demiri olan her motorun takması gereken bi eklenti bence (koruma demirinin hizası ışığı yola veriş hizası en ideal olanı bana sorarsanız)
ben acma kapama anahtarlı olarak takmayı düşünüyorum gerektiği yerlerde açıp gerekmediğinde kapatma taraftarıyım
ben açma kapama anahtarlı yaptım ancak gerektiğinde hızlı bir şekilde selektör işi de görsün diye bas bırak düğmeli buton düşünüyorum.
-
25 Haziran 2014, 14:37
crxforever adlı üyeden alıntı
ben açma kapama anahtarlı yaptım ancak gerektiğinde hızlı bir şekilde selektör işi de görsün diye bas bırak düğmeli buton düşünüyorum.
ya araştırıyorum da denk gelmedi bi yerde görmüştüm aç kapa iki kademeli ama aç kademesine gelince biraz daha bastırınca kapatıyo akımı yaylı bi mekanizma selektör için yapılmış öyle bir şey bulamıyorum hiç bir yerde tam istediğimiz mekanizma aslında :D
-
25 Haziran 2014, 15:21
-
11 Aralık 2014, 22:15
Bu konuyu unutmuşum ben . Uzun bir aradan sonra resimler yenilendi.
-
11 Aralık 2014, 22:21
Elinize sağlık , can alıcı soru : Sis'li havada performansı nasıl?
-
12 Aralık 2014, 00:42
Sisli havaya hiç denk gelmedim fakat. Yağmurdaki performansı çok iyiydi.
-
Hocam ilk mesajda fotoğraflar görünmüyor. Merak ettim doğrusu.
-
Fotoğraflar görünse çok iyi olacak.
Usta fotoğraflar mevcutsa, değiştirebilirmisin host'u. Yeniden başka bir yere yükleyebilirmisin yani. Çok iyi olacak. teşekkürler.
-
hızlı resime yükleyebilirsen abi hepsi düzelir.
-
Fotoğrafları istiyoruz
-
Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında olduğumdan dolayı ve resimler harddiskim de olduğundan dolayı en erken 3 Şubat'ta resimleri yenileyebilirim.
-
eLated.* adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaþlar. Þehir dýþýnda olduðumdan dolayý ve resimler harddiskim de olduðundan dolayý en erken 3 Þubat'ta resimleri yenileyebilirim.
3 subati bekliyorum. Bende yapacağım farlarimm hazir.
Makaron demek isitiliinca daralan bir plastik , nc 700 e radyator korumasini incelemistim. Plastiklerle sagindan ve solundan sabitlemis usta ama plastik aynı zamanda korumayada yapışmıştı.. Acaba makaronla mi yapmis onu usta.. Çünkü sabitlemis aynı zamanda.. Gecirmistir onu,isitinca daraldigindan sabitlemistir.. Vay canina..
-
Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında olduğumdan dolayı ve resimler harddiskim de olduğundan dolayı en erken 3 Şubat'ta resimleri yenileyebilirim.
yarın bekliyoruz fotoğrafları hatta 37 dakika sonra
-
Maalesef sözümü tutamadım aksaklıklar çıktı ve geri dönemedim. %90 ihtimalle yarın eve dönüyoruz fakat yine net birşey söylemeyeyim sonra mahcup kalıyorum.
-
Maalesef sözümü tutamadım
aksaklıklar çıktı ve geri dönemedim. %90 ihtimalle yarın eve dönüyoruz fakat yine net birşey söylemeyeyim sonra mahcup kalıyorum.
olsun hocam en azından ilgileneceğini biliyoruz o resimler buraya gelecek
-
Veeee mutlu son Resimler güncellendi.
-
-
elated bey o sis farlarının aynısını kullanıyorum su geçirmez değil baştan söyleyeyim ilk yağmurda arıza vericektir dikkat edin.ben sıvı contayı şırınganın içine koyarak güzelce kapatmıştım su geçirecek yerlerini.
-
1. senedir yaz kış demeden yağmur çamur demeden motosikletimi sürüyorum ve ne su aldı nede bozulma oldu. Üstüne üstlük motorumun bazı bölümlerini elimdeki basınçlı makineyle yıkarım ve özellikle de sis farlarına tutarım temizlensin diye. Hatta şuanda motosikletimi değiştirdim ve bu sis farlarını yeni motoruma'da taktım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)