Egzoz Hakkında Bi Soru ??
Reklamlar
-
Merhabalar kendi motorumdaki akrapoviç egzoz üzerine bundan koymak istiyorum foto gayet açık bunu yapabilir miyim ?
O eki nereden bulabilirim ? Teşekkürler..
Reklamlar
-
o ayrı pir parça değildir,
o direct eksoz ile birlikte gelir,,,
-
Malum sitede satılan egzozlar var(100tl). Onların ucunu kullanabilirsiniz belki ?
-
tabuzbreaker adlı üyeden alıntı
E-Bay'da denk gelmişti.....Akrapovic slip-on exhaust carbon end cap^^ diye arattır-çıkar...(not: Akrep'te tüm parçaları ayrı-ayrı satılmaktadır...kelepçe,gergi yayları,dış kaplaması,db killeri vs..)
-
Tesekkur ederim arkadaslar direk olarak bulabilen de olursa haber verirse sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
Ben baktım dediğin gibi "Exhaust end cap" diye aratınca cıkıyor lakin fiyat 85$ çok geldi bana sadece uç olarak tabi kalite ama Türkiye'de bulma imkanım yok mu Bursada kalıyorum bildiğiniz yardımcı olacak birisi varsa ?
-
tabuzbreaker adlı üyeden alıntı
ikisi ayrı akrep seninki oval olduğundan çıkışı anca öyle oluyo diyeri tri oval diye geçiyo yani bulsan bile seninkine uymaz akrebe yazık edersin en iyisi trioval sipariş ver ve seninki sat biraz maliyetli ama başka yolu yok boşuna katletme akrebi..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)