Motosiklet motoru ile el yapımı mini bugyy
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Güzel olmuş, ellerinize sağlık.
-
elinize sağlık çok güzel olmuş
-
çok güzel bir çalışma olmuş ellerinizesağlık bu arada banada yap diye talepler artabilir bilginize
-
eline sağlık , çok uğraşmışsın ama güzel olmuş gerçekten, biraz ağır görünüyor, hızlanması nasıl?
-
Ya bu topraklarda ne cevherler yetişiyor. Ellerine sağlık.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
-
Güzel bir imalat olmuş Sajad. Türkiyede yaşasaydınız, kendisi için imalat yapmanızı isteyecek çok kişi olurdu.
Yanlız anlayamadığım bir konu var.Alt kısmını neden kapatmadınız ? çamurlu arazide veya taşlı arazide sürücü ön lastikten sıçrayacalar yüzünden oldukça zarar görmezmi ???
( Buggy imalatının en zor kısmı fren ve gaz kontrollerini yapabilmek. Görebildiğim kadarıyla Fren sol elle yapılıyor Ama gaz kontrolünü göremedim. Gaz nerden veriliyor ?)
-
teşekurlar arkadaşlar
150 kılo uldundan hızlanması bıraz agr albete! maxımum hızı 70 km 35 derejelık bır yukuşo rahatlıkla çıkabılyur
G for life life for G
bir gece umutona kı sabahının sevınçenden gozlerıme uyku gırmeye
-
Gurur duymamak mümkün değil. Allah kaza bela göstermesin
-
gurur duyuyoruz duymaya güzel çalışma olmuşta, dilimizi güzel kullanalım
-
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Güzel bir imalat olmuş Sajad. Türkiyede yaşasaydınız, kendisi için imalat yapmanızı isteyecek çok kişi olurdu.
Yanlız anlayamadığım bir konu var.Alt kısmını neden kapatmadınız ? çamurlu arazide veya taşlı arazide sürücü ön lastikten sıçrayacalar yüzünden oldukça zarar görmezmi ???
( Buggy imalatının en zor kısmı fren ve gaz kontrollerini yapabilmek. Görebildiğim kadarıyla Fren sol elle yapılıyor Ama gaz kontrolünü göremedim. Gaz nerden veriliyor ?)
alt kısmını açık ulması gerı vıtesın ulmadından dır yany gerı gıtmak ıçın ayaklıgy galdrıp ayak al gerı ıtmak ıçın dır ve un tekerlek ların dışsız veınce uldundan ve de hızlı gıtmemesından taşfırlatması suz kunuso dıl ama çamur serpe bılır
gaz debrıaj ve fren aynan otomobılda uldu gıbıdır ve suldakı kul da vetesdeışdır mak ıçın dır
G for life life for G
bir gece umutona kı sabahının sevınçenden gozlerıme uyku gırmeye
-
Hocam İranda harcanıyorsun bence, Türkiye'ye yada Avrupada bir ülkeye yerleş. Kıt imkanlarla, yasaklarla gerçekten mücadele edebiliyorsun.
-
Tebrikler. Ellerine sağlık. Güzel olmuş, epey emek harcamışsın.
-
eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş. fakat motor hava soğutmalı olduğu için, arazide birde sıkıştırınca çabuk ısınacaktır.bu durum için neler düşündünüz varmı mekanik bir pervane yada elektrikli, eğer yoksa eklenmeli...
-
vayy be size helal olsun, elinize sağlık, bol bol eğlenmenizi dilerim bu eserinizle
-
DKN adlı üyeden alıntı
gurur duyuyoruz duymaya güzel çalışma olmuşta, dilimizi güzel kullanalım
Eminim kendi ana dilini güzel kullanıyordur. Türkçe yabancı dili. Kendisi iranlı.
Mükemmel bir çalışma. Tebrik ediyorum.
-
İran'ın " Piyanist İrfan ı "
Eline sağlık, her fotoğrafa imrenerek baktım, eleştiri olarak sadece benim de gözüme çarpan alt kısım oldu, kapalı olsa daha güvenli kullanılır gibi geldi
-
Brawo ,
çok güzel bir çalışma olmuş...
Elinize emeğinize sağlık...
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
İran'ın " Piyanist İrfan ı "
Eline sağlık, her fotoğrafa imrenerek baktım, eleştiri olarak sadece benim de gözüme çarpan alt kısım oldu, kapalı olsa daha güvenli kullanılır gibi geldi
haha o sajad ır 'ın devamı sajad ırfan zaten :D
bu arada resmen sıfırdan araç imal etmişsiniz hayranlıkla izledim ,helal olsun .
-
Taktira Şayan Çok Güzel Elinize Saglık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)