ELİNİZE SAGLIK GÜZEL OLMUŞ VİDEOSUNU KOYARSANIZ YÜRÜR VAZİYETTE ÇOK GÜZEL OLUR
ELİNİZE SAGLIK GÜZEL OLMUŞ VİDEOSUNU KOYARSANIZ YÜRÜR VAZİYETTE ÇOK GÜZEL OLUR
ustalık farklı bır sanat . . . cok guzel olmus gule gule kullanın.
çok güzel olmuş helalll,
İşte budur.
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş.
Eline sağlık çok güzel olmuş. Bence imkanın varsa o kasayı kumlatıp, toz boya ile çekici bir renge boyat. Jantları daha farklı bir renk yap bir de aracın önüne biraz aksiyon kat. Muhteşem olur!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Güzel çalışma. Adam garajında otomobil yapıyor. Biz daha kendi markamızla bir otomobil üretemiyoruz.
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Yanlız o motor ısınınca sizi yakmaz mı ?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Helal olsun.Bu arada teknik bilginiz gayet yeterli gibi duruyor. Ben burada insanların böyle bişeyler yapmalarını hayranlıkla izliyorum. Benimde elim anahtar tutar ama açıkçası cesaret edemem. Herhangi bir eğitiminiz varmı ? yoksa doğuştan gelen bi yetenek mi?
motorun sicakli elektrikli pervane tarafindan iyi bir şekılde def edılır bır kaç sat kulanmışımperoblam yukdu
bu kunuda hıç bır eğitiminiz yuk zatan bılgısayar bulumundam mezunum ama çocokloum dan hareket edan harşeye merak duy muşom dur
G for life life for G
bir gece umutona kı sabahının sevınçenden gozlerıme uyku gırmeye
Elinize sağlık güzel çalışma. Patent alınırsa bu proje iyi kazandırır.
Oldukça yoğun bir emek verilmiş..
Sıcağı scağına foruma konmuş, zamanla yakışıklı hale gelir..
Tebrikler..
supersın.ellerıne saglık.
ellerine sağlık bendende yetenekliler varmış helal olsun bende şuan motoruma yan çanta demiri ve yan çanta tasarımı yapıyorum gaza geldim çalışmalarımı hızlandırp fotoları koyacağım
zuppppaaaaaaa olmuş.. eline sağlık....
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
eline sağlık, daha da güzel olabilir geliştir mutlaka, yeni resim ve videoları bekliyoruz.
kullana bılmeyı cok isterdim elinize sağlık iyi eğlenceler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)