Belgesel tadında olmuş.
Keyifle izledim ve cesaretinizi takdir ettim.
Ellerinize sağlık.
Belgesel tadında olmuş.
Keyifle izledim ve cesaretinizi takdir ettim.
Ellerinize sağlık.
bunun gibi bi goldwing 1100 revizyonu vardı. onun resimler hep uçtuydu. umarım 2 yıl sonra baktığımızda bu başlık da aynı kaderi paylaşmaz. müthiş bir emek elinize sağlık
Herkese teşekkür ederim. Motor bitmek üzere. Boya konusunda biraz sıkıntı yaşadım. Boyacı istediğimi gibi yapamadı, detaylı bakıldığında hataları var. Ben daha iyi boyayabilirdim. Kendim boyamadığıma pişman oldum.
Bu da son hali.
Genede eski haline göre 0 gibi olmuş
Çok güzel oluyor...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Ellerinize saglik masallah guzel oluyor sonucu merak ediyorum
ustam hareket yok mu, merakla bekliyorum son halini..
Şu an 3 mesaj önceki resimdeki gibi duruyor. Elektrik tesisatını yerleştiriyorum. Pek bir işi kalmadı hatta bir aksilik çıkmazsa yarın marşa basabilirim. Bazı videolar var onları kesip biçip bir şey yapmayı da düşünüyorum ama hele bir ilk çalıştırmayı yapayım. Ayrıca çalışacak mı o da var ben hep çalışacak gözüyle bakıyorum ama inşallah bir aksilik çıkmaz
motorun her parçasını sıfır gibi yapmışsınız çok tebrik ederim..
bence çalışacak hadi totem yapalım
Motoru çalıştırdınız mı ? Her hangi çarpma sesi, sürtünme sesi var mıydı ? Bu arada elinize sağlık.
çalışır inş. diyorum ama aradan 3 gün geçmiş, çalışmadı galiba. sakın bu adamı haklı çıkarma
He bir de motorun bu sökülmüş halinde, gelip geçenlerle olan diyaloglar var.
-Hacı ne yaptın yav.
Ben- İyi uğraşıyoruz işte.
-Bu ne? Senin motorpiskilet mi?
Ben- Evet.
-Napmışın heryerini sökmüşsün? Arızası mı vardı?
Ben- Yok. Merak ettim. Bi içini açıp bakmam lazımdı
-Hı. Nassı yani.
-Bu kadar söktüğüne göre anlıyon bu işten herhal...
Ben- Yok valla. İlk defa böyle bir şey deniyorum.
-Oha. Daha hayatta toplıyaman sen bunu aha buraya yazıyorum. vs.
Evet herkese hayırlı olsun 1 saat evvel motoru çalıştırdım. ikinci marşa basışımda çalıştı gümbür gümbür çalışıyor, görmeniz lazım Muhtemelen bir video hazırlarım çalışması ile alakalı. İyi temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu kadar emeğin sonunda nasıl bir mutluluk anlatamam. Sıfır km. alıp binsem bu şekilde sevinmezdim herhalde. Eksiklerini toparlayıp 1-2 gün içerisinde yola çıkartırım diye düşünüyorum.
Gerçekten güzel ve başarılı bir çalışma olmuş tebrikler umarım güle güle kullanırsın
emeğinin karşılığını uzun yıllar keyifle motoru sürerek alırsınız inşaallah....
vesselam..
ustam naptın ? unuttun bizi videoları bekliyoruz
Nasıl sabır, azim, motorsiklet aşkıdır gerçekten hayran kaldım. Hocam motor ustası değilsiniz galiba; ama mühendislik kısmını çok iyi kavramışsınız maşallah. Yabancı diliniz iyi olmalı
Gelişmeleri takip ediyoruz. Ortaya harika bişey çıkacak gibi
Emeğinize,bilginize sağlık gerçekten alkışlanacak bir çalışma olmuş.uzun yıllar tadında binersiniz inşallah...
Takip edilesi bir topic ve ciddi bir el emeği,
Tebrik ediyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)