Ls2 kaskımı siyaha boyadım..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yüzeyi matlaştıracak kadar zımparalaman yeterliydi.
-
airhead adlı üyeden alıntı
yüzeyi matlaştıracak kadar zımparalaman yeterliydi.
öyle yaptım ama dikkatli bakınca orjinal boyadaki simleri görebiliyordum o yüzden simler gidene kadar zımparaladım
-
Benim bildiğim,duyduğum,kask boyanmaz kaldı ki önceki hali daha iyi duruyor,deneysel bir çalışma olmuş eline sağlık,yine de iyi araştır güvenlik olarak olumsuz etkiliyorsa hiç kullanma bence.
-
kardeşm kızma ama mahvetmişsin
-
psyche adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim,duyduğum,kask boyanmaz kaldı ki önceki hali daha iyi duruyor,deneysel bir çalışma olmuş eline sağlık,yine de iyi araştır güvenlik olarak olumsuz etkiliyorsa hiç kullanma bence.
evet bunların hepsini biliyorum. bu tür şeyler ticari amaçla ortaya atılıyor diye düşünüyorum o yüzden kafam rahat.. bu hali daha güzel oldu ama
-
çok başarısız bir boyama işlemi olmuş, ben de boyamıştım kendi LS2 mi ama sonra kulak üstüne denk gelen bir yerde zamanla kendi kendine bir göçük oluştu. belli ki boya kabuğu yumuşattı. kesinlikle önermiyorum boyayı, o kaskı kullanma...
-
Chikoo adlı üyeden alıntı
kardeşm kızma ama mahvetmişsin
ayıpsın dostum ne kızması bence yüzeyi hariç bir problem yok
-
Kaska folyo ya da karbon kaplama olur mu?
-
usta ayakkabı boyasıylamı boyadın öyle olmamış valla..
-
ne yaptın sen yeğen yav ... iyi durmuyor Oğuzcan verniği kalın mı attın ince mi ?
-
Usta kaskın bütün parçalarını sökeceksin üst havalandırma , arka ızgara dahil, sıfır zımpara diye tabir edilen 2000 kum su zımparası ile sadece mat bir yüzey oluşturuncaya kadar zımparalayacaksın ve maskelenecek fitil kısımlarını kağıt bant ile kapatacaksın, yüzey ne kadar düzgün olursa son kat boya o kadar düzgün olur, boya olarak da oto boyası yani akrilik boya ve vernik kullanırsan daha güzel olur
senin kullandığın zımpara resimlerden de göründü gibi 100-120 kum arası bir şey galiba tarla sürmüş gibi bir yüzey var ve kaskta boya kalmayacak kadar zımparalamışsın, bende ls2 kaskımı boyamıştım ilk boyamam da vernik akma yaptı sil baştan tekrar boyamıştım , bu senin için tecrübe olmuştur
fakat boyadığım kaskı kullanmıyorum , iç süngerlerini tekrar taktığımda eski konforundan eser kalmamıştı
-
Kardeşim kaskın yüzeyi zaten pürüzsüz direkt en ince zımparayı çekip boyasaydın keşke.Eline koluna sağlık ama olmamış böyle. ;)
-
-
olmamış
begenmiyorsan sat siyahini al
iğrenç olmuş
o seyi kafana mi takacaksin
-
nasıl boyadıysam olay oldu yahu valla benim gözümde hala güzel
-
usta ilk fotodaki kaskı görünce dedim eski hali buysa yenisi acaba nasıl dehşet bişey olur derken son fotoya baktıgımda aman allahım dedim berbat keşke zımpara yaptıktan sonra ellemeseymişsin . emegine Sağlık ama bombok olmuş
-
-
güzel olmuş eline sağlık kardeş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)