Motosiklete çıkartma !!! Yardım gençler
Reklamlar
-
Arkadaşlar böyle çıkartmalar nerde nasıl yaptırılır ?
İstediğim resimleri ozalitçiye götürsem , neye bastırıcam, ne demem lazım? Kesim işini kendim yapsam yapıştırmayı becerebilirmiyim sizce? Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar ....
Buarda böyle şeyler türkiyede satsa iyi para eder sanki ?
http://www.invisionartworks.com/motorcross-graphics/honda-motocross-graphics.html
Reklamlar
-
reklamcılara gidin,istediğiniz anlatın onlar zaten hemen neye basılması gerektiğini söyler,zaten fazla malzeme yok,arkası yapışkanlı plastik kağıdımsı bişeye basıyorlar,yapıştırırken esneme payı da oluyor,parrça küçükse rahat yapıştırırsınız ama parça büyükse arasında hava boşluğu kalabilir,o da hoş olmaz.
-
Ozalitçi olmaz mı dostum ? Reklamcı nerden bulucaz ?
-
-
Reklamciyi heryerde bulabilirsin ama uygulama isini kendin yapmaya kalkmani tavsiye etmem deneyimin yoksa.. ayrica reklamcida yaptiracagin baskiyi direk uygulamaya kalkacak olurlarsa ki oyle yapiyorlar) kaplama olan yer surtunmeye maruz kalan bir bolge ise bu bolgeler birkac gun icinde beyazlasacaktir. Bunu yasamak istemiyorsan da kaplamanin uzerine oto cam filmi ceken yerlere seffaf kaplama yaptirman gerekecek. Ha yaptirmak istedigin sey tek renk bir yazi yada sekil ise istedigin yaziyi yada sekili yaptirabilirsin bilgisayar destekli kesim aletleri mevcut reklamcilarda.
-
Ozalit değilde dijital baskı yaptırmak lazım. Yapmayan reklamcıda yoktur gibi bir şey.
-
bir baskı ögretmeni olarak size şunu diyebilirim ki
bu gördüğünüz 168 doların sadece 10 doları maliyettir en fazla gerisi tamamıyle kar.
bu sticker olayını ise sticker basan dijital baskı makinaları pahalı oldugu için pek bulamıyoruz.
sizin değiminizle şeffaf basılacak nylona baskı yapacak alet biraz pahalıdır.
ama istanbulda davutpaşa matbaacılar gittiğinizde kesin bulacagınız yerler var
metre kare hesabı yada tabaka kagıt üzerine calışırlar.
şu atama tain durumu bi belli olsun. sırf bu iş üzerine gidicem, memleketteki sorun büyük gencler =)
-
İstanbul çağlayanda araç giydiremecilere bunları yaptırabilirsiniz ama kaça çıkar inanın hiç bir fikrim yok.
Veya dış cephe reklamı yapan yerlerde 3M marka kağıda UV baskı yaptırabilirsiniz. Uv baskı dış etkenlere ve sabunlu yıkamaya oldukça direniyor. Bu marka kağıdın ve bu baskı haricinde yaptıracağız her baskı zamanl hem solacaktır hemde dökülecektir.
Ayrıca kendiniz yapıştıracaksanız , size her zaman "ıslak yapıştırmayı " öneririm.
Nedir Islak yapıştırma ?
Yapıştıracağınız yeri su ile ıslatıyorsunuz , yapıştıracağınız stickerin yapışkanlı tarafınıda bol su ile ıslatıyorsunuz (Yapıştırıcı özelliği gitmez merak etmeyin ) Sonra yapıştıracağınız alana iyice tespit ettikten sonra , kredi kartı gibi sert ama esneyebilen bir aletle hava boşluklarını almak için stickerın tamamının üzerinde gezidiryorsunuz.
Bunu üç faydası olacak. İlki stickerı kazayla hatalı konumladırırsanız düzeltmesi sulu olduğu için çok kolay olacaktır.
İkincisi hava boşluğu ( aslında su boşluğu ) asla sıkışmayıp bombeler oluşturmayacak ,
Üçüncüsü sulu yapıştırmadan dolayı yüzeyde en ufak bir toz tanesi bile kalmadığından o kadar iyi yapışacak ki siz jiletle bizzat kazımadıkça kendi kendisine asla çıkmayacaktır.
-
bunuda deneyebilirsin http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/124354-yapmis-oldugum-airbrush-projeler.html
-
Reklamcılar yapar. Siz ne istediğinizi anlatırsınız onlar isteğinize göre bişiler yapar yada direk götürürsünüz onlar basar.
-
Uygun fiyatlı araç kaplamacı bul. Kendin hiç uğraşma!Ben iki parça (karbon, cam görünümü) yaptırmak istedim 300 tl istediler.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler